14 mars 2008

Fredag

Dottern är i skolan igen, hon piggade på sig snabbt under dagen igår och ville gärna till skolan idag så då fick det bli så! Sen tänker jag ignorera det faktum att sonen deklarerade i morse efter frukosten att han hade liiite ont i magen.....Så länge inte telefonen ringer på jobbet så är det lugnt:)
Om inte jag hinner bli sjuk under dagen så ska jag avsluta jobbveckan här med månadens behandling som nu är ansiktsbehandling med nackmassage och handmassage.Ljuvligt!

Eftersom det inte blev fyllda tortillas i onsdags så blir det fredagsmaten ikväll istället.Men endast för maken och mej, kidsen ska båda två på party(om ingen mer kräks förståss).
Vad äter ni andra för gott i kväll?

8 kommentarer:

  1. Va bra att Jossan piggat på sej så snabbt! Håller alla tummar & tår för att du får va frisk! Ikväll skulle vi enligt matschemat ha makaronipudding... Men hur spännande känns det en fredag??? Vi ordnade om lite i planeringen o kör på fisk, potatis, vit sås och ärtor idag istället. Gott! :)
    Kram! //Jenny

    SvaraRadera
  2. Förresten: Ha en underbar eftermiddag med skön massage o ansiktsbehandling! *avis*
    //Jenny

    SvaraRadera
  3. Alldeles perfekt sätt att avsluta en jobbvecka, med behandling. Njut! Här blir det lasagnette, vitlöksbröd och en god sallad. Så klart en (två) kall öl till. Kram!

    SvaraRadera
  4. Här blir det rester från jobbet till kvällsmat, för min del i alla fall, kan tänka sig att det antingen blir fläskfilé med jättepommes eller lax med tortellini eller kanske spareribs med potatisgratäng, eller kanske en kombination.

    Låter mums eller hur, tråkigt bara att om man har tur har man tio minuter på sig att kasta i sig det, med eventuella avbrott för folk som vill ha mer sprit.

    Ha en skön eftermiddag njut!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. vi ska ut till Thomas bror och planera en överraskningsfest, så vi ska äta tacos tillsammans. Vi blir nog ca 20pers... så det ska bli trevligt...bara vi inte blir smittade med magsjuka igen ;-) man blir ju lite försiktig när man har varit dålig. Helst skulle jag vilja ligga i karantän till i maj!!


    Trevlig helg!!

    SvaraRadera
  6. Vad skönt att dottern är frisk! Jag håller tummarna stenhårt för att ingen annan av er blir sjuka!

    Här hos oss blir det fläskfilé om jag nu orkar laga mat... Förkylningen är inte att leka med och helst av allt hade jag inte ätit något alls!

    SvaraRadera
  7. Ja här blir det tacos... mums... Inte helt ovanligt en fredag kanske!?!? :) Och så kan man ju dricka mexikanska caipirinhas utan dåligt samvete... Hehehe... (*läs, dricka en liten drink och sedan somna på soffan*)

    Ha en skön helg!

    SvaraRadera
  8. fredags kebab... vi fem delar på två st... det säger en del om storleken... o våra barns magsäckar ;-)

    *kramen*

    SvaraRadera