15 mars 2008

Alltså

jag ska inte gnälla - jag vet.Det finns många som har det värre än vi just nu och magsjuka är ingeting jämfört med vad andra går igenom. Men när tar det slut?
Josefin var som sagt pigg som en mört hela dagen igår fram till 22.30, då plötsligt får hon en frossattack igen och kräks 1ggr(precis som i onsdags) och sedan somnar hon....I morse var hon pigg igen och åt frukost med god aptit.Jag börjar misstänka att det är något hon inte tål? För inte kan väl magsjuka "hoppa över" en dag så där, eller kan den det?

5 kommentarer:

  1. Usch så trist med magsjuka igen! Visst kan det vara något allergiskt, det märker ni nog om det fortsätter att återkomma och hålla upp om vartannat.
    Konstigt väder vi har idag, sol, regn och så sol igen!?

    SvaraRadera
  2. Visst får man gnälla - helst när det gäller kräk-bläk! Jag tippar på att det är någon bacill hon har i kroppen, det ger säkert med sig snart *håller tummarna* Kramis!

    SvaraRadera
  3. Jodå. En magsjuka kan bete dig så där. Speciellt när det gäller barn.

    Barn blir snabbt sjuka och snabbt friska igen. Därmed återgår de till normala aktiviteter och normala matvanor direkt de känner sig pigga. Kroppen klarar inte alltid av det och slår därmed bakut.

    Hoppas det är slut på eländet nu!

    SvaraRadera
  4. Ah vad trist! Hoppas hon blir frisk snart! kram

    SvaraRadera
  5. Jag håller med om det Lillasyster sa,på barn kan det bete sig hur som helst.
    Ge henne bara magsnäll mat (proviva tex)så ska det nog ge med sig.
    Tobias har börjat kraxa som en kråka och har ont i halsen..vi skulle kanske ha ett sjukrum på jobbet för alla dessa krassliga barn :-)

    SvaraRadera