27 februari 2008

Onsdag

20 minuters kontorsmassage är som bomull för själen.Det var helt enkelt underbart för mina spända axlar! Ny tid är beställd och jag längtar redan.
Något annat som är som bomull för själen är kvällens tjejträff med tillhörande middag och tjejsnack.Alltid lika roligt och mysigt.

En ny storm är i antågande här i Skåne och det är ju knappt man hunnit hämta sig från den förra innan nästa kommer.Blåser det inte väääldigt mycket nu för tiden?

6 kommentarer:

  1. Tjejträff låter trevligt. Jag ska på scrapträff i kväll. Jo, visst blåser det mycket! Dom sa på tv´n att det är för att det är så milt.

    SvaraRadera
  2. Jo, man önskar ju att man hade byggt huset nån annanstans..! Vi får nog tusan offra utsikten och fixa nån typ av vindskyddande don om vi nånsin ska kunna vara utomhus... Ha det så trevligt ikväll! Kram Jennie

    SvaraRadera
  3. Ingen storm här, bara regn. Jaja, skitsamma, jag orkar ju ändå inte gå ut nu med huvudvärken, då kan vi lika gärna spara på soldagarna ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker att det har blåst konstant de senaste månaderna. Idag när jag skulle cykla från tåget o hem kom jag knappt framåt. Men det känns som mer regel än undantag här i Göteborgstrakten.

    kram kram!

    SvaraRadera
  5. Ja nog blåser det, vi har redan varit strömlösa en gång i dag det varade bara 20 minuter men blåsten är inte över så det blir kanske mer. Nog stormar det ofta nu det är ju tredje gången på drygt 1 vecka, är snart trött på att vara strömlös.
    Kram

    SvaraRadera
  6. åh, så mysigt med tjejträff! Det går jag aldrig på, man kanske ska anordna ngt sådant...

    Ja, men visst blåser det som aldrig förr!! Det måste vara ngt med klimatet som spökar!

    SvaraRadera