1 februari 2008

Fredag

Idag är jag hemma och vårdar min sjuka son,han har ont i huvudet och magknip.Han var risig redan igår när vi hämtade på fritids.Tydligen något skit som går runt på skolan.Håller det sig bara till knip i magen och inte övergår till kräk så är det helt ok!
Så nu är snart övervåningen städad och tvättkorgen tom, efter lunch tar jag tag i bottenvåningen och så ska vi spela spel sonen och jag.
Ikväll kommer lilla söta Matilda med föräldrar hit och äter en bit mat, tänker bjuda på kycklingspett och jordnötssås.Min favorit just nu!
maldiverna
Eftersom jag är sjukt beroende av resesajter så sitter jag såklart och dreglar över alla underbara platser det finns att upptäcka!Kan ju inte städa heeela tiden:)

3 kommentarer:

 1. Fniss... jag äääälskar också att kolla resesajter, bilder, läsa berättelser om resor mm mm. På något sätt så är det ju ett sätt att resa och drömma sig bort det också. :) Jag har en jobbarkompis som åkte till THAILAND i tre veckor i dag. Liiiite avis. ;)

  Hoppas att du kryar på dig!

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Dregla på du *L* Låt bli att titta ut genom fönstret så du inte blir besviken. Hälsa sjuklingen. Kram A

  SvaraRadera
 3. *FNYS* Vad menar du med den kommentaren? Att jag inte är den skarpaste kniven i lådan bara för att vi råkade ha fredagsmys på en torsdag ;) *flinar*
  Misstänker att Lets dance kommer att ratas till förmån för Wii, sonen skulle kunna spela i sömnen om han fick/kunde hahaha.
  Maldiverna åker jag gärna till, ska vi boka eller?
  Kram!

  SvaraRadera