13 februari 2008

Onsdag

Efter bråk och tjafs med sonen både igårkväll och imorse slutade det med godisförbud i helgen för honom. Kruxet är att jag ju tänkt köpa lite gott godis och lägga i en sån där fin hjärteask och ge till barnen i morgon på Alla hjärtans dag. Nu funkar inte det för då känns ju inte straffet något alls. Måste tänka ut något nytt, nu snabbt.
Ger ni något och i så fall vad?

* har redan köpt ett par fina kallingar och ett linne med trosor till dem.

5 kommentarer:

 1. Ja, vad kan man ge i stället för godis? En bok kanske? Eller en serietidning?

  Jag ska bara köpa nåt litet till barnen. Hade egentligen inte tänkt köpa nåt alls men Olivia har tydligen upptäckt att det är alla hjärtansdag och förväntar sig nog lite gott...

  SvaraRadera
 2. Det blir väl bra med det du köpt. Jag känner som så att jag hellre lägger fokus på att fixa/köpa hem något gott att äta än någon speciell present. Att myset tillsammans är det viktigaste. Sen kommer de visst att få någon liten present. Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt inte riktigt tänkt så långt, men jag köpte lite hjärteklistemärken till Tilda häromdan, som hon redan har fått. Sånt gillar hon. De får så mycket av mormor o moster, så ibland kan jag känna att jag blir lite överflödig. Då passar jag på vid "oväntade" tillfällen istället, eller ger henne nån belöning när hon varit duktig. Det är sånt hon behöver, min lilla huligan..! Kram o hoppas du kommer på nåt. Jennie

  SvaraRadera
 4. Jennie: Du har väl ingen huligan, Tilda är ju hur söt och snäll som helst(åtminstone hemma hos oss...)
  Ska bli skoj att träffas den 23.
  Vi har förresten bestämt att vi fikar på ngt gott i morgonkväll istället och skippar presenterna.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hemma hos er ja..! Men det är ju det man får vara glad för; att all träning och slit hemma visar resultat när man är borta. Och dessutom har era stora barn god effekt på henne.
  Ja, verkligen skoj den 23:e. Det ser vi fram emot!
  Ha en mysig fikastund imorgon! Tycker det låter som ett klokt beslut. Kram Jennie

  SvaraRadera