5 februari 2008

IKEA
Visst blev det äntligen IKEA och vi lyckades hitta en hel del.Dock inte tv-bänk och sideboard.
Fåtöljen och fotpallen är till Tv-rummet och bokhyllan och skrivbordet till sonen. Sen är det svårt att gå på IKEA utan att handla värmeljus, servetter och annat pykke:)Klockan halv nio parkerade vi bilen på uppfarten och hann alltså säga godnatt till barnen!
Josefin är fortfarande febrig och har väldigt ont i halsen, är det likadant i morgon blir det halsprov för att utesluta halsfluss åtminstone.

7 kommentarer:

 1. Snygga grejer! Just det datorbordet skulle jag ha när jag var där senast fast det fanns inte i bok som jag ville ha. Kram.

  SvaraRadera
 2. Å, tänk att kunna ha en sån fin VIT fåtölj utan svarta hundhår eller vällingfläckar... Kan tänka att det blir fint hos er nu och hos Jonathan med en så snygg bokhylla..! ;) Ha det gott, kram Jennie

  SvaraRadera
 3. Jennie: snart ,snart är ni ur vällingträsket så de fläckarna slipper ni snart.Hundhåren är det ju värre med:)
  Anna: I bok fanns det nog inte.I rosa, vit, björk och svart om jag minns rätt.

  SvaraRadera
 4. Åh jag älskar att få shoppa på IKEA. ;) Vi är på jakt efter en bäddsoffa och nya garderober till stora tjejens nya rum nu.

  Kram kram
  M I N D I
  ... i swappartagen :)

  SvaraRadera
 5. Eller om Mange hade fått bestämma så hade hundhåren varit borta mycket snabbare än vällingen..! Tur han inte gör det då...;)
  Jennie

  SvaraRadera
 6. ÅHHH, jag är så kär i IKEA, det är så synd att det inte finns ngn affär här på ön.

  Vilka fina saker ni köpt...

  kramen!

  SvaraRadera
 7. Åh vad mkt bra och fint! Vi ska oxå en sväng till IKEA snart. Har en liten lista som ska inhandlas... :D Är "pykke" skånska? *s* Har aldrig hört det.:D Krya på Josefin! Kram U.

  SvaraRadera