29 augusti 2008

UFF

Jag är sjuk, feber och ont i halsen. Redan igårkväll kom det smygande, det kliade i halsen och kroppen kändes olustig. Proppade i mig alvedon imorse och gick till jobbet men vid lunch orkade jag inte längre. Det blev ett stopp på apoteket och sedan soffläge!
Inte för att pillerna verkar ha någon verkan precis men nu är det helg och jag ska verkligen vila upp mig. Jag ska ju börja träna nästa vecka!
Inleder helgen med en pizza och ännu mer soffläge:)

8 kommentarer:

  1. Usch så tråkigt! Så typiskt att man blir sjuk nu när allt drar igång med skola och jobb. Dottern är snorig och har ont i halsen. Får väl se vad det bllir av det. Krya på dig!

    SvaraRadera
  2. Ick, undrar om det är den Sicilianska maffiaförkylningen som slagit till.
    Pizza, soffa och uppassning ska du ha, säg det till maken din och krya på dig.

    kram

    SvaraRadera
  3. Konstigt att alla är sjuka nu! Kanske är det nya baciller efter semestern när man träffar kollegor, lämnar barnen på fritids/skolan osv..?!?! Jag börjar äntligen bli frisk efter min däckning i början av veckan. FY!! Inget skoj...

    Krya på dig! Pizza o piller låter toppen som botemedel :)

    SvaraRadera
  4. Aj, det var inte kul. Krya på dig! Kram Jennie

    SvaraRadera
  5. Krya på dig!
    Jag lånade din dator och stol i dag så att den inte skulle stå oanvänd och kall medan du var borta.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Usch, det är inte kul. Jag går också och drar på en brakförkylning. Fick tipset i våras att man skulle ta 2 Panodil och 1 Ibumetin 3 ggr om dagen så det går jag på nu, det funkar faktiskt.
    Krya på dig Kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Äsch, vad trist med sjukdom nu! Hoppas du kurerar dig över helgen så du kan komma igång med Friskis. Är det inte så typiskt, att man alltid lyckas bli sjuk när man verkligen bestämt sig för att komma igång? Läste inlägget nedan, om krypet i kroppen inför stundande årstid, vet du, känner igen känslan, men för mig kommer den inte nu, utan jag känner så inför april-augusti typ...Nu, när september nalkas och vi snart har höstmörkret omkring oss, då, då mår jag som allra bäst :)

    Kram Anniz

    SvaraRadera