7 juli 2008

Mallorca












Vi har haft det bra, jättebra, med undantag av hotellet som tyvärr visade sig vara ett riktigt råttbo... och maten vi köpte till höll inte måttet alls. Men förutom det så har vi haft det underbart! Mallorca är jättefint, en underbar strand som är jättebred och har kanonfin sand och ett hav som är lika kristallklart som i Thailand!
Sonen blev tyvärr sjuk i både feber och värsta kräksjukan och det var trist, allra mest för honom själv. Den lille stackaren missade EM-finalen pga kräk.... EM- finalen var cool att uppleva på plats, vilket party och vilket liv det blev efter vinsten i både semifinalen och sedan i finalen!
Vi kan absolut tänka oss att återvända till Alcudia men då utan halvpension och definitivt på ett annat hotell:) Det är dyrt att leva där, snordyrt i vissa fall men ett resmål som man når lätt och smidigt på 2,5 timme från Kastrup. Smidigt!

10 kommentarer:

  1. Wow, vilken bränna! :) Finfina bilder! Synd att hotellet inte höll måttet, bara. Var det hos Monkan vi skulle ses, va...? Jag har inte heller skrivit upp det. *skäms* Jag sms:ar Monkan! //Jenny

    SvaraRadera
  2. Så typiskt att bli sjuk på resan och trist med hotellet också. Men det andra verkar ju ha varit bra. Jag ahr varit i Alcudia två gånger men det är 16 år sen sist. Fint minns jag att där var.

    SvaraRadera
  3. Jasåminsann, det var därför det blev sån panik med att jag skulle flytta mina grejor ;) Hoppas du trivs, det är ett fint rum! Alcudia ser härligt ut! Vi tyckte också att matkontot blev väldigt dyrt nu när vi var iväg. Lite synd... men vad gör man. Tom i affärerna var det megadyrt. Vi skulle handla lite frukost. 700 spänn.... Hmmm.... Ja, ja, man får väl trösta sig med att vädret var bra :)

    SvaraRadera
  4. Hej! Nej vad tråkigt att hotellet inte var bra och att han blev sjuk. Råttbo? Var det råttor på riktigt? Kram / Maria

    SvaraRadera
  5. Vilka mysiga bilder, ser jätte härligt ut! Tråkigt med kräk och feber bara, så himla typiskt... och ett råttbo till hotell var ju inte så roligt heller. Bättre lycka nästa gång ;)

    Själva laddar vi för Kolmården ons-fre!

    SvaraRadera
  6. Duuu, en del av mina väggord kommer snart att vara till salu, så du behöver inte bestämma dig förrän då. Hihihi. Så håll utkik! Mer info kommer :) KRam

    SvaraRadera
  7. Stackars Jonte....att han ska råka ut för kräkeri så ofta.

    Tur att ni hade fint väder och underbart vatten!
    kram

    SvaraRadera
  8. Stackars Jonte....att han ska råka ut för kräkeri så ofta.

    Tur att ni hade fint väder och underbart vatten!
    kram

    SvaraRadera
  9. Låter härligt. Mallorca är häftigt. Lägg ut fler kort. Det ser så härligt ut. Men inget går ju upp mot Thailand. I Dalby är det regn. Kram Johan o co

    SvaraRadera
  10. Heeej!

    Välkomna hem igen! :)
    Åh vilka härliga bilder!!!!
    En resa kan man leva på länge!!!
    Var på MALLORCA var ni? Jag har aldrig varit där men som du skriver så ser vattnet så lockande ut där. :)
    Synd med hotellet och maten!!!

    Du har ingen banner så att jag kan länka till dig?

    Stoooor sommarkram
    M I N D I

    SvaraRadera