13 september 2007

TACK!

Tack för alla grattis, vad söta ni är!
Igår kom äntligen snickaren och satte upp den ena altandörren, stoor skillnad mot innan.Dörren vi hade förut bestod av svart panel och glas och den nya består av endast glas och vit aluminiumram.Ett enormt ljusinläpp i Tv-rummet.På lördag fixas förhoppningsvis den andra altandörren in i köket och sedan återstår "bara" 2 ytterdörrar:)
När Jonathan föddes för 8 år sedan började jag gå på den öppna förskolan i Nosaby för att träffa andra föräldrar och för att underhålla Josefin.Vi var ett stort gäng mammor som träffades ett par ggr varje vecka och stormtrivdes ihop.Vi kom då på idén att vi skulle träffas utanför, lite mer privat 1 onsdag i månaden för att pyssla.
Vi träffas fortfarande och vi är samma järngäng, jag var upp en runda igår för att träffa alla igen efter sommaren och vi har lika skoj varje gång.Inte för att vi pysslar särskilt ihärdigt nu, ibland tar jag med mig stryktvätten dit för att det blir roligare att stryka då.Vi fikade och när jag gått hem så ringde det plötsligt på min mobil och då sjunger de alla så vackert för mig.Så gulligt.

2 kommentarer:

 1. Men ååh jag vill också ha ett pysselgäng! Stryktvätten var ju en toppenidé!!! Nu ska jag ragga kompisar här! ;)

  Vi ska också byta altandörr snart. Vi pratar om att även byta fönstet bredvid till ett lågt fönster så att ljusinsläppet blir bättre. Men något som vi inte tänkt på är ju att vi kanske kan ha en hel glasdörr som altandörr! Då "slipper" vi byta fönster tills vidare. *tacksam börs* Ska genast förankra idén hos maken! *tack*

  Ha nu en finfin dag!

  Pst, Sims är betällt! ;) ...och även Dora utforskaren för rättvisans skull. *fniss*

  SvaraRadera
 2. Men vad roligt att ni blivit ett sånt järngäng fån ÖF! Jag kan sakna "min" ÖF ibland. Men det är ju inte samma människor som går där nu som när jag gick där som mest, så det blir mer sällan nu.

  Skönt med ny altandörr!! Vi ska också byta vår, men först blir det byte av ytterdörr. Det ska också blir väldigt kul! :D

  Kram Millan

  SvaraRadera