2 september 2007

Söndag 2/9
Idag har vi varit på barndop, lilla Esther Malva Madicken skulle döpas i Gärds Köpinge kyrka.Det var fint och god mat serverades.Ibland tycker jag att det är jobbigt för magen att sitta ner för länge och bara "moffa" i sig mat så när vi kom hem gick maken och jag en powerwalk på nästan 1 timme.Skönt!


Nu har jag städat och fixat med tvätten inför den nya arbetsveckan och hade jag haft en bra bok hade jag satt mig ner och läst nu.Men boken jag läser nu är skitkass.Ska låna Stieg Larsson böckerna av lillebror senare i veckan och sen ska jag börja läsa igen.

5 kommentarer:

 1. Stieg Larsson är bra! Fast den första boken är dock lite seg i början (enligt min åsikt) så ge inte upp utan fortsätt och läs!

  Vad är det för kass bok du läser just nu?

  SvaraRadera
 2. Jag läser Mördande hetta av Nora Roberts.Har hört att den första boken av Stieg Larsson är lite seg så jag är beredd på det;)kajsa Ingemansson har också kommit ut med en ny bok så den vill jag också läsa, har du läst henne?

  SvaraRadera
 3. Vilken abstinens jag har haft.
  Varit utan familjen bengtsson i dryga två veckor. nu är äntligen bredbandet, skrivbordet och datorn på plats eller i rätt rum i alla fall... känns lite kaxigt att kunna säga rätt rum...*ler.

  Saknat er, men nu är ordningen återställd och jag är uppdaterad om ditt liv igen, känns redan mycket bättre :-)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag måste lägga en beställning på Adlibris för nu är bokförrådet tomt igen... Vet inte hur många pocketböcker jag läser i månaden *ler*
  Jag tittade inte ens på kläder åt mig själv på Cubus, hade hört rykten om windstoppern så jag gick direkt på barnavdelningen :)
  Nu är stora barnen lämnade på dagis och mini är hemme med mig, misstänker att shopping står på schemat ;)
  Kram!

  SvaraRadera