19 september 2007

Barcelona

Jag bokade ganska tidigt i våras en resa till Barcelona som min make fick i present när han fyllde år.Vi brukar försöka komma bort 1-2 nätter per år utan barn för att kunna umgås bara vi två.Detta året blev lite extra speciellt eftersom vi firade 5 -årig bröllopsdag också. Jag hittade ett jättebra erbjudande med Ryanair, vi betalar endast 1200:- totalt för 2 nätter på hotell och flygresan.Skitbra!
Kruxet nu är att jag inte tänkte så långt som jag borde....maken spelar ju som bekant fotboll och som det ser ut nu så kvalar de in till division 2 just när vi är borta.Eftersom han har kontrakt med klubben är det inte bara till att sticka iväg och dessutom har de ingen annan målvakt att sätta in:) Kollade såklart med Ryanair vad det kostar att boka om...tja om vi säger så här så ligger ombokningskostanden på mer än vi betalt totalt för resan.Så byebye Barcelona and hello soffan:)

7 kommentarer:

 1. Nej vad snopet. Som det kan bli! Då får vi hoppas att de klarar kvalet så att det kanske känns lite mer värt det. När är kvalet? Kanske vi kan komma och supporta..! Ha det gott och hälsa. Kram Jennie

  SvaraRadera
 2. Åh, vad aptrist! Som du har planerat detta och så blir det så här. Du får se fram emot Mallis i stället *L* Kram

  SvaraRadera
 3. Men vilken otur :( Synd att det ska vara så dyrt att boka om....

  SvaraRadera
 4. näää vad surt.... ibland är det inte rättvist. Kanske skall vara tacksam för att sambon inte är ett dugg sportintresserad då ;-)

  hoppas ni kan hitta på nått annat skojj

  SvaraRadera
 5. NEJ, skit. Har du ingen kompis du kan ta med dig? Det vore ju synd att missa det....

  Jag vet hur det är med fotbollen. Vi är ju inte aktiva nu för tiden men har varit i den "svängen".

  *suck*

  SvaraRadera
 6. Fy vilken otur! Men gud vad coolt med kval till division 2! Det är ju stort :-)

  SvaraRadera
 7. Men det suger ju :( Hoppas ni kan komma iväg en annan gång! Vi firar 5-årig bröllopsdag i januari... vad hette hotellet du bokat? 1200 lät ju heeelt överkomligt *ler*
  S fyller år på lördag, jag har precis skrivit inköpslistan Arnold inför kalaset... tur att barnbidraget har kommit!
  Kram!

  SvaraRadera