16 september 2007

Söndag


Jag gillar söndagar, när de är som den här söndagen! Vi sov ganska länge allihopa och åt en sen frukost i lugn & ro tillsammans utan bråk och tjafs. Jag och maken gick sedan ut i trädgården och röjde utav bara den. Vi städade ur förrådet och tog undan utemöblerna, körde två stora lass till tippen och till loppis.
Hann med en runda på soffan innan jag slängde in maten i ugnen och nu ikväll har vi ätit en smarrig äppelkaka med vaniljsås.
Snart börjar barnen förbereda sig för natten och jag och maken ska slå oss ner i soffan och göra ett nytt försök att se "Music and lyrics".

3 kommentarer:

 1. Åh vad det låter härligt! Vi skulle behöva ta tag i höststädningen av trädgården vi med. :)

  Hoppas din förkylning är bättre!! Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej !

  Han fyller år idag, vi firade han i går för idag är det massa skola och jag jobbar hela kvällen/natten i natt så då hinner han inte firas. Så du grattade honom på rätt dag =)

  Men grattis själv i efterskott =)

  // Kramen

  SvaraRadera
 3. Mysdag! Sova länge och äta frukost i lugn och ro är ju aldrig fel hehe.
  Vi har mest flängt runt i helgen känns det som... Sitter med långa listan inför söndagens kalas nu, insåg precis att det inte räcker med en tårta utan jag måste göra två... Sen blir det ju mat. Och kakor. Och bakelser... jag har nog att göra denna vecka ;)
  Kram kram!

  SvaraRadera