26 september 2007

Klädinköp

Direkt efter skolan igår körde jag & kidsen till stan för att köpa ytterkläder och skor inför höst & vinter.Jacka hittade Josefin ganska snabbt, en svart lite längre modell med snölås och huva.Jättefin! Innegympaskor var heller inga större problem att hitta.Men att hitta skor till sonen verkar vara stört omöjligt.Jag lovar, han provade alla skor på hela Stadium utan att lyckas hitta ett par som både var sköna och snygga.Vi fortsatte in i nästa skoaffär för att upptäcka samma sak...så idag har han sina vanliga gympisar och där är numera 2 stora hål vid stortån så de läcker.....väldigt mycket.Så istället för att ha en hemmakväll blir det ännu en skoaffär ikväll.SUCK.
Vi avslutade stadsturen på en av stadens snabbmatsställen och upptäckte då hur sena vi var.Jag & maken skulle på föräldramöte 18.30 och farmor skulle passa barnen.När vi kom hemsusandes stod farmor snällt på trappen och väntade,dock lite orolig:)
En hektisk kväll som slutade med två sovande föräldrar i varsin soffhörna!

1 kommentar:

 1. Här fick vi akutköpa jeans till 5-åringen igår. Vips så hade han växt en halvmeter - kändes det som. Men det är dyrt med kläder ju äldre de blir. Vilka storlekar drar dina barn?
  Jag har en 98/104, en mellan 128 och 134 och en mellan 140 och 152.

  Den största där är svår att hitta. JC och Stadium är två säkra kort här.

  Hihihi, vilken tur att ni hann hem!


  Pst, vi har förresten beställt en ny altandörr. Med helglas!!! Nu har jag köpt sims, och altandörr, inspirerad av dig! Du borde snart få provision på det du tipsar om kanske? *asg*

  Ha en fin dag! KRAM!

  SvaraRadera