28 september 2007

Fredag

En alldeles vanlig fredag har det varit idag, väldigt höstig och blåsig men mysig och förväntansfull.Förväntansfull eftersom maken i morgon spelar den avgörande och kanske sista matchen för säsongen.I morgon kväll vet vi om vi åker till Barcelona eller inte.
Idag skulle jag lunchat med en av mina bästa vänner men hon ligger tyvärr hemma och är sjuk så istället bjöd min make ut mig! Vi åt god mat och pratade om ditten och datten en lång stund. Så skönt att ta ett break tillsammans lite då och då.
Nu har vi precis ätit tagliatelle med räksås och druckit lite vin till, barnen leker med kompisar och vi väntar på att Idol ska börja.

4 kommentarer:

 1. Det verkar som om du har haft en rätt skön fredag :)
  Skönt med en sådan...
  jag vet inte om jag ska hålla tummarna för att maken och laget vinner eller ej :-? för det vore ju skönt för er att komma till Barcelona men det innebär ju att de måsta förlora imorgon. Inte lätt att vara hustru i det läget :)

  Skön helg...

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig kväll. Själv sitter jag med maken borta (kommer sent i kväll) och tonåringarna ute en sväng. Rätt skönt....men samtidigt så mycket roligare när alla är här hemma.

  SvaraRadera
 3. Jag vet inte riktigt VAD jag ska hålla tummarna för idag! Det är ju superkul för din man att avancera i fotbollen samtidigt som Barcelona låter heeeeeeeelt underbart... :-D

  SvaraRadera
 4. Ehum, hoppas matchen går "bra" idag! ;)

  Mysig fredag ni haft!!! KRAM!

  SvaraRadera