21 september 2007

Fredag

Jag har sagt det tusen gånger men säger det igen....vart tar tiden vägen? Det är redan fredag igen. Med den här farten flyttar snart kidsen hemifrån.Möjligt är det faktiskt att om 10 år så sitter maken och jag här själva, ensamma i ett stort tyst hus...vojne.Kanske ska skaffa en trea ändå?
Idag hade vi verkligen behövt åka in till stan,till Stadium för att inhandla vinterjacka och skor till barnen.Jag tror att möjligheten finns att Stadium har öppet till kl 19.00 och det vore ju toppen!
Idol blir det såklart och vi ska även prova ett nytt kycklingrecept som jag hittade i senaste numret av Buffé.Får passa på att äta nu för på måndag SKA JAG börja med GI rivstart.Så nu har jag skrivit det, nu måste jag göra det!

6 kommentarer:

 1. Hej! Kul att du hälsade på! Vilken fin sida du har! Söt familj!

  Själv håller jag på att tokstäda i dag. Får gäster.

  Blev sugen på kanelbullar här när jag såg dina go'a...

  Trevlig helg!

  *kram*

  SvaraRadera
 2. Men om du nu ska börja med GI nästa vecka så har du väl ingen användning av alla bullarna? Jag kan ta dem... ;-)

  Visst är det märkligt att tiden går så fort!?

  SvaraRadera
 3. Visst ska ni skaffa en liten sladdis! Då slipper du tänka på GI, många promenader med barnvagnen för att söva bebbe kommer du att gå, kommer du ihåg?!
  Ha en skön helg, vi hörs! Kram.

  SvaraRadera
 4. Hej ! Ja, jag vart jättenöjd med min lilla hörna. =)
  Lampan heter Espressivo och kommer från Ikea (var annars..he) Har 3 i lägenheten och de är jättebra, kostar bara 59 pix st ocg finns även i vitt om man vill.

  // Kramen och ha en trevlig helg !

  SvaraRadera
 5. Suck... Men Soffan, VARFÖR GI rivstart???? Du har väl redan typ storlek 36 i byxor eller nåt! Baka en sats bullar till istället! ;-)
  Klart ni ska ha en trea, det röstar jag apselut FÖR!
  Ha en kanonhelg!
  Kram Jenny

  PS. Vill du shoppa på söndag: RING! så kör vi. DS.

  SvaraRadera