18 april 2008

Akuten


Direkt efter jobbet fick vi åka in till akuten med dottern, skadad arm med trolig spricka trodde man...3 timmar senare efter röntgen och smärtstillande konstarerar man att det "endast är en kraftig stukning".Puh vilken tur! Men så där i ett nafts försvann även torsdagskvällen:) Det finns inget ställe som jag känner mig så sjuk på som när jag sitter i väntrummet på sjukhuset...folk hostar, snörvlar och igår var där även en flicka som kräktes......Jag såg bacillerna som flög över till oss:)

Jaja, idag är det fredag och ikväll ska vi alla åka till Bjärnum till min mamma och klippa oss.Tänkte be om påfyllning på mina slingor och kanske klippa en bit extra på håret.

Ha en härlig fredag!

12 kommentarer:

  1. Jösses, vilka otursdagar. Men ändå tur att det inte var spricka i handen och skadade tänder.
    Trevlig helg på er! Kram Jennie

    SvaraRadera
  2. Aj aj aj...
    Hoppas det går över fort!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilka dagar du haft.

    Nu får det vara slut på eländet.

    Kramar till familjen!!

    SvaraRadera
  4. Åhhh fy... Krya på tjejjen!!
    Håller med dig om att det är rent ut sagt äckligt med väntrum. När jag sitter och väntar så skulle jag vilja ha handskar och munskydd!! =)

    3-vlig helg.

    SvaraRadera
  5. Nä-e! Nu räcker det väl med elände! Krama om Jossan från mig! Håller med om att man känner sig överöst med äckliga baciller när man suttit ett tag i väntrummet på akuten. VARFÖR åker man till akuten om man har maginfluensa...? Då borde man få gå in ett annat håll, eller nåt. Det smittar ju direkt. Örk.
    Va mysigt med ett frisörbesök! :)
    Kram!!! //Jenny

    SvaraRadera
  6. uss uss, det blev verkligen mycket på en gång. Hoppas det lugnar ned sig nu då. Är vädret lika härligt nere hos er? Idag har det varit ljuuuuvligt här uppe.
    *kram*

    SvaraRadera
  7. Men puh! Ni har det verkligen kämpigt nu, allt på en gång, men vad är det de säger "i motvind stiger draken" eller något sånt.....Inte alltid lätt att tänka så, men iaf, efter regn kommer solsken! Håller tummarna för att ni får vara friska och pigga hela helgen!

    Kram Anniz

    SvaraRadera
  8. Men kära nån då, här händer verkligen allt på en gång! vilken tur att det inte var så allvarligt trots allt.

    Hoppas att ni har en mysig fredag och att ingen annan har skadat sig ;)

    SvaraRadera
  9. Stackars barn! Vilken tur ändå att allt gått bra!

    Ha en otursfri helg!!

    SvaraRadera
  10. Usch då! Du behöver min tatuering som jag har på underarmen just nu... "Genom svårigheter mot stjärnorna" (Fast på latin då så klart).
    Vad skönt att allt gick bra med dottern!
    Vi har fortfarande sjukstuga och jag är SÅ LESS! Kan inte ens nätshoppa eftersom mitt kort har blivit skimmat och spärrat :( Äsch! Går och lägger mig igen...
    Kram!

    psst! du får gärna maila det där frallreceptet när du får tid!

    SvaraRadera
  11. Oj, vilken tur att det "bara" var en stukning. Håller hjelt med om att man känner sig sjuk där inne på akuten. Hoppas att er helg varit bra.

    SvaraRadera
  12. Men lilla gumman då.... Hur mår hon nu?

    Stor kram
    M I N D I

    SvaraRadera