11 april 2008

Fredag och solen skiner!

Härligt att vakna och veta att det är fredag! Sonen är frisk igen och ska gå till skolan idag.Han har dock värk i sina ben, i vaderna, men om det är växtvärk eller av förkylningen är svårt att avgöra.Han fick en omgång massage och lite linement i morse så får vi hoppas på att det ger med sig.
Efter jobbet ska vi en runda till stan för att köpa fotbollsskor, benskydd och strumpor till dottern som även hon nu börjat spela fotboll.Nu blir det väääldigt mycket fotboll i vår familj men det känns bara kul! Dock har Josefin fått släppa scouterna och 1 dag hos hästarna annars blir det på tok för mycket för henne.
Efter inköpen väntar middag och sällskap hos lillebror med sambo och lilla Matilda-gos.Mysigt, ska inte vara för nära henne ikväll eftersom jag känner mig lite halvkrasslig.Det blir svårt för det är ju sååå mysigt att snusa på en sån liten loppa:)

5 kommentarer:

  1. Vad skönt att sonen är frisk. Min stora tjej har varit hemma hela veckan förutom i måndags... Hon som aldrig brukar vara sjuk... peppar, peppar.

    Så jag har varit hemma nu några dagar men hela helgen så är det jobb, jobb och jobb.

    Önskar dig en underbart skön helg.

    Stor kram
    M I N D I

    SvaraRadera
  2. När ska du också snöra på dig fotbollspjucksen ;o) Låter som en helskön fredag! Kram /A

    SvaraRadera
  3. Hoppas du slipper bli sjuk, snäckan! Mysigt att pussa på Matilda. Kan gissa att hon växt massor nu! Bebistiden går för fort! //Jenny

    SvaraRadera
  4. Hej! SKÖNT att han är frisk nu! Hoppas du klarar dig. Ha en härlig helg! Kram / Maria

    SvaraRadera
  5. Vi kollade sonens fotbllsskor härom veckan. För små! Sen ett par dagar efter så sa han något om sulor. Då visade det sig att han hade extrasulor i skorna och när vi tog ur dem så passade skorna perfekt. Så bra!
    Vår dotter provade fotboll för något år sedan men det var absolut inget för henne. Hon var rädd för bollen! Nä, dans, musik och friidrott är hennes grej.
    Ha en skön helg!

    SvaraRadera