14 april 2008

Ikväll


klockan nio tände vi ljus för Engla och för alla de andra barnen som hastigt ryckts bort under mars och april.
Barnen frågar massor och det är svårt att ge svar på allt.De frågar: varför tog han henne mamma? Hon skulle ju bara cykla hem?...Varför såg ingen det som hände och skrek hon inte på hjälp? Det gjorde hon säkert men inte hade hon en chans mot det svinet, en karl på 42 år mot en 10 åring...det är förskräckligt och patetiskt ynkligt. När man sitter och läser och tittar på bilder av honom så slås jag hela tiden av tanken: Han ser ju "normal" ut.....Långt där inne tror jag i det undermetvetna att man kan se på människor om de är mördare eller inte.Att det liksom ska synas utanpå.

Kvällen har funkat bra, logistiken fungerade;) Fotbollsträning för båda barnen nästan samtidigt men på olika platser och lite mat dessförinnan.Det gick men det fungerar endast om vi förbereder maten dagen innan. Vi är hemma 16.15 och kl 17 startar Josefins träning, det ger inte mkt utrymme för vare sig matlagning eller att äta den lagade maten. Vi är några stycken som kan turas om att köra till Josefins träning så det ska nog fungera, det tar lite tid att komma in i de nya rutinerna.

6 kommentarer:

  1. Jo, man inbillar ju sig att det ska synas i ögonen. Men det gör det ju inte. Jag blir så arg och ledsen... Det är ju oundvikligt att tänka på hemskheter som hänt tidigare när något sånt här händer. Stackars familj.

    SvaraRadera
  2. Vad fint att ni tände ljus! Förstår att barnen har många frågor, det är ju en tjej i deras ålder som tagits ifrån oss. Hemskt. Undrar om det är fler mord han begått som nu kan klaras upp. Hoppas nästan på det, så att det är EN person. Man vill ju inte tro att det ska finnas fler sådana psykon som går lösa.

    SvaraRadera
  3. Ja, visst är det FRUKTANSVÄRT. I sånna här fall så tycker jag att det är synd att det inte finns dödsfall i Sverige. fast iofs så är det en "lindrig" utväg för sådana svin som han. Använd äcklen till försökskaniner för mediciner mm!!

    SvaraRadera
  4. Ja, visst är det FRUKTANSVÄRT. I sånna här fall så tycker jag att det är synd att det inte finns dödsfall i Sverige. fast iofs så är det en "lindrig" utväg för sådana svin som han. Använd äcklen till försökskaniner för mediciner mm!!

    SvaraRadera
  5. *gråter*
    det är så hemskt. :(

    Stor kram
    M I N D I

    SvaraRadera