17 april 2008

Ingen bra onsdag:)

Igår var ingen bra dag....på eftermiddagen ringde fröken från fritids och berättade att Jonathan sprungit och halkat(i gymapsalen) och slagit i munnen och tänderna ganska illa.En bit tand var av och det blödde kraftigt.Min stackars lille gosse.Det blev tidig hemgång igår och sedan telefonsamtal till tandläkaren som ville ha in oss direkt för att röntga tänderna. Tänderna är inte skadade men dessvärre är en bit av på ena framtanden och den ska vi sätta dit nästa onsdag.
Senare på kvällen kom Josefins nya dator och jag satte mig för att börja installera och följer de få instruktioner som följer med men det blir tokfel! Har fått fel skivor med operativsystem tillskickat och låser datorn så nu kan vi inte öppna den alls....*^&%/(&. Ringer NetonNet i morse och får till svar att sånt händer, de brukar packa fel skivor emellanåt....ehhhh? De ber mig ringa HP support och efter mycket om och men så ska jag nu få en ny skiva hemskickad. Men vad F*N! Jga hoppas verkligen att det kommer att fungera när den kommer, annars kommer jag att häva köpet. Tittar på man på det finstilta får man då som kund betala 700 pix för att de ska återställa datorn och dessutom betala frakten tillbaka.Så så himla billig blev ju inte datorn nu ändå. Men jag hoppas på att det löser sig med den nya skivan.

5 kommentarer:

  1. VA?! Inte ska väl NI stå för frakten och det där?? Om det är företaget som skickat fel skivor?? Usch - ibland känner man sig så lurad! Fast man gör allt enligt anvisningar så blir det bara fel. Hur är det med Jonte idag? Ont i munnen? Hälsa honom så gott! Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Men grr vad jobbigt med datorn! Förstår precis din känsla, man är ju dessutom så "utlämnad" till de som kan datorer osv...fy sjutton!! Och stackars sonen med skadad mun, tänk vad lätt en olycka händer!

    Kram Anniz

    SvaraRadera
  3. Aj, aj, stackars Jonathan. Hoppas det löser sig med tand o dator.
    Kram o hoppas det är bra med er. Jennie

    SvaraRadera
  4. Usch, det där med tänderna lät inte kul. Hoppas han inte får några men längre fram.
    Sånt där finstilt kan bli dyrt och det är så irriterande att det ska behöva vara så. VIlket dumt sva du fick! Vi packar fel i bland!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. Men fy då, stackars sonen :( Tur i alla fall att tanden inte var skadad!

    Verkar ju helt galet att du för det första ska behöva ringa efter rätt skivor själv när NetonNet packar fel, och att du sen ska behöva betala för att de skickat fel skivor så datorn låste sig... Fattar ingenting, verkar i alla fall jätte skumt! Och JOBBIGT!!

    Hoppas att det löser sig med nya skivan.

    kram!

    SvaraRadera