7 december 2008

Tivoli

En gång Tivoli i juletid - aldrig mer Tivoli i juletid:) Aldrig har jag sett så mycket människor på samma ställe på samma gång, att gå tillsammans på Ströget var fullständigt hopplöst, ännu mer hopplöst var det att hitta ett trevligt ställe att äta på där man inte blev ruinerad och maten smakade blä...Så till sist blev det strögets "dyraste" pastarestaurang som också visade sig vara totalt smaklöst! Men ännu hägrade ju Tivoli och deras mysiga juliga marknad....tja den var säkert jättemysig om man kunnat komma fram för att kika in i de små bodarna...vilket man oftast inte gjorde. Kön in till marknaden ska vi inte tala om - gigantisk, flera km lång! Vi var osvenska och trängde oss bigtime för att barnen inte skulle få ett bryt:) Sen fick vi springa till tåget för att upptäcka att kön till McD var megalång och fastfood betyder tydligen inte fastfood överallt. Väl på perrongen stod vi och trängdes med en miljon människor till som visst skulle till Malmö & Kristianstad. Vi lyckades få sittplatser men shit jag avskyr verkligen att trängas HELA TIDEN. Nää, ska vi åka dit fler gånger så det bli mitt i veckan!
Trötta och ändå nöjda med ressällskap och dagen i stort kom vi hem strax efter klockan tio igårkväll, jag hoppades på en lång natts sömn men det är nog inte meningen att jag ska sova...Vid två vaknade jag av att någon av flera brandvarnare pep i huset...och inte förräns klockan var över tre lyckades jag hitta den son var sönder! 04.30 somnade jag till slut, så jag är lika trött idag som alla andra dagar! Inte ens vitaminer hade hjälpt mig just nu, jag önskar bara att jag fick sova 8 timmar i sträck!

4 kommentarer:

 1. vad roligt att du gillar min blogg. Självklart är det ok att du länkar :) Jag ska se mig omkring lite hos dig med :)

  Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Men jösses, vad tråkigt!! Att förväntan blev till väntan o trängsel. Jag HATAR att trängas, så jag förstår helt klart vad du menar! Får nästan PANIK när det är för mycket folk o man inte kan röra sig fritt.

  O så en trasig brandvarnare på det då.. vilken otur! Hoppas verkligen du får sova inatt!

  kramis

  SvaraRadera
 3. Fy för! Det låter förskräckligt med alla människor..! Vi har varit där en gång mitt i veckan och kände inte alls så som du upplevde det. Det är kanske värt att testa nästa gång.
  Hoppas du får sova inatt. Och jag med.
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 4. Men usch va trist! Både med alla köerna och den avbrutna sömnen. Jag behöver mycket sömn jga så nu ska jag dra mig tillbaka tror jag.

  SvaraRadera