8 december 2008

Cykel stulen....

Vad tog det i dagar räknat....Jo 1 månad och 5 dagar fick Josefin ha sin nya cykel i fred innan den i dag blev stulen! Utanför kompisens hus, precis bredvid kompisens. Så ruttet och så trist. Vilken tur att vi bor nära skolan så att hon kan promenera dit men man blir så arg!
När vi sedan kom hem och jag skulle "larma av" huset så lyckas jag givetvis slå en siffra fel och den hann jag inte radera förräns larmet började tjuta....3 sek senare ringer SOS upp....ehhhh pinsamt! Men det gick ju att lösa och det är faktiskt " bara " andra gången på tre år:)
Efter den här pärsen orkar jag inte baka lussebullar, kanske blir det imorgon istället?

5 kommentarer:

 1. Usch, vilken otur. Stackars Jossan vad trist. Nästa år får ni satsa på TIvoli en vardag, inte alls mycket folk när vi var där.
  Ha en fortsatt skön kväll trots allt. Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Men fy vad trist! Förstår att du blir arg!! Att man inte kan få ha sina saker ifred, det är för jäkligt rent ut sagt :(

  SvaraRadera
 3. Men sånt blir mna ju så arg över! Varför inte skilja på ditt o mitt?

  SvaraRadera
 4. Men fy vad ruttet! Så j-a elakt, vad är det för fel på folk???
  S fick sin sparkcykel stulen i somras, 2 ggr. Första gången hittade vi den, då var den en grannkille (skitunge) som hade tagit den, men nu har vi inte hittat den igen.

  Förresten. Hemköp har 4 lussebullar för 20 spänn. Smakar faktiskt hyfsat ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Håller med övriga. Fy vad tråkigt det är när folk inte kan skilja på ditt och mitt! Man blir så förbannad, speciellt när det är barnens saker och man ser hur bevikna och ledsna de blir...

  Hoppas ni får tillbaka den!
  :) Therese

  SvaraRadera