16 december 2008

Tisdag och jordskalv....

Om ni undrar hur det känns att vakna av ett jordskalv så kan jag numera berätta det! Min mobil hade just ringt och jag la den bredvid mig i sängen som vanligt. Plötsligt skakar hela sängen något enormt och mobilen hoppar omkring i sängen....jisses vad obehagligt! Det kändes som det varade i en evighet. Slog på tv:n och såg nyheterna, inte trodde jag att vi kunde ha jordskalv i Sverige!
Kände ni av det?

12 kommentarer:

  1. Jo, vi kände! For upp ur sängen och Oscar skrek vad händer? PAnnan sa både maken och jag. Öppna kranarna, den kokar nog. Man hinner få ganska många tankar genom huvudet på kort tid. Först undrade vi ju om det bara var hos oss, kom det från huset eller utifrån???? Kollade också på tv och förstod då efter en stund att de tvar jordskalv. Vi var fort uppe idag i alla fall! Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag kände också det, men inte så mycket skakningar. Det var mest ett himla dån så barnen o Mange vaknade och jag hann verkligen tänka många tankar. Får väl kolla sprickbildningar i grunden...
    Hoppas dagen bli bra trots uppvaknandet. Kram Jennie

    SvaraRadera
  3. Pratade precis med min vän som bor i Växjö, hon hade sovit sig igenom skalvet, men andra hade ju märkt det och 112 blev tydligen nerringda direkt (hon jobbar där :)). Läskigt!!

    SvaraRadera
  4. Oh yes! Min sambo trodde inte mig, utan påståd att det var ett tåg.. Nejnej!

    SvaraRadera
  5. Helt sjukt, trodde precis som dig att det inte kunde bli skalv i Sverige. Iaf är det vad man blev intutat som barn...Läskigt iaf, tur att det inte blev värre!!

    Kram Anniz

    SvaraRadera
  6. Fy vad läskigt! Kan ju inte säga att jag kände något här i Stockholm *ler*
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Japp, jag kände!
    Fast här var det bara obehagligt för att jag inte visste vad det var :)

    SvaraRadera
  8. Ja det var riktigt läskigt, vi for alla upp på en gång. Trodde att det var vår utbyggnad som gav vika. Kram Jenny

    SvaraRadera
  9. Nä, jag sov som en liten gris. Men min morgonpigge son (den äldste) kom inrusandes till sovrummet och undrade vad det var som hände. Känns lite synd att jag missade det, kommer säkert inte att hända många gånger till i min livstid. :-( KRAM! //Jenny

    SvaraRadera
  10. Ja, det var högst overkligt. Se min blogg.
    Kram Malin

    SvaraRadera
  11. Gå in här så får du julflingor,http://www.bloggerbuster.com/
    Har du sett att du har 9 dagar kvar till jul?????????????

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  12. Trodde det var en bulldoozer som startade utanför dörren eller grannens panna som skulle explodera eller ja jag vet inte vad det var men inte trodde jag på ett jordskalv... otäckt var det iaf.

    SvaraRadera