19 december 2008

Fredag & ett köp av ett fint halsband


Kunde bara inte låta bli när jag såg bilden på det här superfina halsbandet hos Nordljus, det klickade jag hem direkt! Har redan ett HOPE halsband som jag köpt genom barncancerfonden och det gillar jag jättemycket.
Idag är det julavslutning för barnen i skolan, maken är med sonen i skolan och till dottern "kommer inga föräldrar längre". Efter avslutningarna ska barnen vara med kompisar och maken ska jobba klart. Ikväll åker vi till min kusin med familj för att "fira lite jul" med dem.
Trevlig helg på er!

3 kommentarer:

 1. Jättefint halsband! Jag ska hämta E och O i skolan för att överraska dem med att gå till ett café och där ska vi ha en mysig stund. Sen blir det till att fixa de två sista julklapparna och sen åker vi hem och förbereder oss för julen, dvs. tar det lugnt och gåt ner i varv.
  Är halsbandet dyrt?
  Ha en mysig helg! Kram!

  SvaraRadera
 2. Bra köp, ett fint julklappstips till nära och kära ...kanske nåt för vår moster...
  Hoppas att ni får en skön och lugn ledighet. Vi har dagisfritt fom idag. Fick sova till 8.30 imorse, trots tre barn under fem. Herregud var jag medvetslös måntro?

  SvaraRadera
 3. Vilket snyggt halsband, tror minsann att jag oxå ska klicka hem ett sådant. Kan ju vara ett paket från tomten. Ha en skön helg, Kram Jenny

  SvaraRadera