28 december 2008

Julrapport

Så då är julen över för detta år:) Det går lika snabbt varje år, förväntan byggs upp under lång tid och sen är julafton över snabbt. trevligt och lugnt och skönt har vi haft det. Vi har hunnit med biobesök på juldagen hela familjen, trevlig träff hos vänner på annandagen och lite mellandagsshopping i ett knöfullt stan....
Barnen blev nöjda över sina hett efterlängtade julklappar(x-box 360 och en ny mobiltelefon) och alla andra julklappar också förståss! Idag har maken och jag varit en runda på stan(igen) och shoppat lite. Lite nya kläder både till mig och barnen på Benetton och några nya tröjor till maken på Stadium. Vi avslutade med en fika på Duvanders, så gott! Ikväll ska vi äntligen sätta oss allihop och titta på Mamma Mia! Det har jag sett fram emot länge.
Igårkväll vid halvåtta var sonen och jag på MAXI och veckohandlade(jo julmaten är slut) och det är nog första ggr jag varit på MAXI så sent en lördagkväll och veckohandlat! Men vad skönt det var, ingen trängsel och ingen kö. Nu är inköpen klara inför nyårsfesten och det är nog det bästa! Att slippa trängas på tisdag med alla andra som ska handla till Nyår.
I morgon ska jag upp med tuppen för jobbet kallar, de andra får ligga kvar i sängvärmen och njuta. Två dagar fullproppade med jobb, sena kvällar och tidiga morgnar.Pust.

Jag avslutar med en fin award jag fått av Anna som jag tackar för!


“Denna blogg byggs och fylls av NÄRHET - närhet i rum, tid o relationer”
Dessa bloggar är osedvanligt charmerande och söta, och syftet är att finna och att vara vänner. De är inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Vårt hopp är att när banden på dessa utmärkelser är gjorda, kommer ännu fler vänner ha fortplantat sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!

Ge denna utmärkelsen till åtta bloggare, som i sin tur väljer ut åtta bloggare. Kopiera in texten o bilden på deras utmärkelse.

Det var jättesvårt att bara välja ut 8 st, det finns så många bloggar jag följer varje dag som betyder mycket men här kommer ett axplock:)
Monika, Lilla-Ji, Anniz, Lillasysteryster, Elmida, Mindi, marinas trädgård och Jenny

9 kommentarer:

  1. God fortsättning och gott slut. Tack för utmärkelsen tar tag i den imorgon, har precis skrivit ett långt inlägg. Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Visst är det skönt att storhandla så!!?
    När jag jobbade kväll brukade jag alltid springa in och storhandla på vägen hem. Jag slutade 21:30 och affären stängde 22, men eftersom jag var nästan ensam där gick det så himla fort.
    Underbart för en folkskygging som mig!

    SvaraRadera
  3. Tack så jättemycket för utmärkelsen! Blir glad!
    Här har vi också tagit det mycket lugnt. Vi har förmånen att kunna vara lediga en hel del på loven så idag jobbar jag lite och sen tar vi det lugnt igen. Eller ja, det var ju dags för Oscar att spela i alliansen idag så han fick röra lite på sig. Ny cup i morgon i Hässlehom men först bortåt kvällen så ingen klocka behöver ställas då.
    Det är skönt att handla när där itne är så många andra. Jag var där i lördags på dagen och det var ganska trångt då men jag hade maken med mig och det gick ganska fort faktiskt. Hittade en stickad klänning på Indiska, den ska jag ha på nyår. Maken bytte en julklapp på Stadium till löparskor och jeans så nu är han nöjd.
    ha det bra! Kram!

    SvaraRadera
  4. Åh. TACK! Va gulligt av dej!!!! Vilken fin award! Nu har jag varit i Lödde på shoppingtur, bara jag och Sixten. Han var tok-nöjd i flera timmar i vagnen och jag kunde strosa och kolla på rean hur mycket som helst. Hittade lite grann bland hyllorna. KRAM!

    SvaraRadera
  5. Nä men.... tack snälla söta du! :)
    GLAD JAG BLEV!!!!!!!

    Stor varm kram
    M I N D I

    SvaraRadera
  6. God fortsättning och hoppas att ni får ett fin början på det nya året!
    Även vi har haft en lugn och mysig jul, med lagom mycket julklappar.
    Lugn och mysigt är det dock inte nu med alla bråkande trotsungar ;) Vi är återigen sjuka (feber och förkylning) och får hålla oss inne och det är ju så lagom kul *muttrar*
    Ber om ursäkt för att jag är så dålig på att kommentera just nu, bara smyger runt....
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Ja, en annan som mest smyger runt... GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR! Kram från mig

    SvaraRadera
  8. Måste lämna en gott nytt år-kram med *kraaaam*

    SvaraRadera
  9. *** GOTT NYTT ÅR!!! ***

    Stor kram från
    M i n d i
    =^..^=

    SvaraRadera