9 december 2007

Söndag

Min kamera went crazy..så någon bild på paketen kommer inte idag,tyvärr. Igår fick jag några fina små kort och idag en jättefin tomtesmörkniv, TACK!

Igår hade vi kompisar här, Stefan och Línda och Linda var med när vi tittade på Martin i höstas, igårkväll sände de en del av showen på Tv3.Jag och Linda satt givetvis bänkade med att glas vin och njöt av Martin.Han är fin han!
Ikväll har vi varit i kyrkan och sett och lyssnat på ett väldans fint luciatåg, nämligen scouternas.Efter lussetåget invigdes de nya scouterna och juniorscouterna fick sina kniv och yxbevis.Var redo, alltid redo! Så nu har dotterna 2 nya märken som ska sys fast på skjortan.....sen nån gång:=

4 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att kameran fått spunk. Hoppas det självläker :-)
  Kram //Anna

  SvaraRadera
 2. Låter som ni haft en mysig helg. Hoppas den fortsatta veckan också blir bra! Idag har jag deadline på FYRA artiklar som jag skrivit, sååå skönt att ha skickat in dem nu! Då kan man andas ut... Hejsvejs!!

  SvaraRadera
 3. Och jag såg bara den sista kvarten, gah!! Fast jag såg ju den live å andra sidan ;o) När ska vi luncha och byta julklapp? Kram!

  SvaraRadera
 4. ahhh jag vet hur det är... min lilla kamera cpade ur efter le marc konserten och den stora gör bilderna blåaktiga :-( tråk tråk...
  ha en fin dag
  *kram*
  jenn

  SvaraRadera