10 december 2007

Monday, Monday

I morse var vi trötta hela högen, nu behöver vi verkligen jullov och lite semester! 1,5 vecka kvar sen slutar skolan och min semester börjar!(semester och semester med 2 vildar hemma...) men på pappret har jag semester!

Jag har inte nackspärr längre men dock väldigt ont i ryggen istället...blir så trött på att ha ont.Jag tror att jag behöver en översyn på min arbetsplats.Ett höj och sänkbart skrivbord hade förmodligen gjort susen.
Ikväll(snart) ska jag göra Mirós testiklar:) Det är jättegott och det ska vi servera i morgon på vår julfest på jobbet, som tilltugg till glöggen och pepparkakorna.
Gör ett försök att se CSI ikväll, om avsnittet verkar lovande så får jag nog hämta lite kvällsfika....för att hålla mig vaken.


Till sist kommer det en bild på mitt paket idag, en cd skiva med Dickens julberättelser.Tomten visste nog att jag inte är så kunnig på just det området.

6 kommentarer:

 1. Mirós testiklar?? Var tvungen att kolla upp det!! Hördes inte så tokigt när jag läste receptet, men namnet?? =) Förklaring!? =)

  SvaraRadera
 2. Hej kompis!!!!

  Säger som WICKAN... vilket namn. ;)


  Jag ligger efter med uppdateringen men jag har ju varit borta samt att datorn har strulat sedan i lördags när vi kom hem. Morr ochs pott! Men nu tror jag att jag har fått liiiite ordning på den. Så i morgon på förmiddagen då jag är ledig ( efter lilla tjejens lussefirande på skolan) ska jag uppdatera. :)

  Hoppas att allt är bra med dig och er!

  Stoooor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Mirós testiklar!! Hihi, vilket namn! :-D

  Jul-ledighet ja... det behöver vi här hemma också känner jag! Är sååå trött och det är så mycket hela tiden att jag knappt vet vilken ände jag ska börja i.

  kram Linda

  SvaraRadera
 4. Miros testiklar, låter MUMSIGT! Hahah.

  En riktig klassiker idag minsann! KRAM!

  SvaraRadera
 5. *S* svar på frågan är att det finns en rätt som heter just Miro´s testiklar på regionmuseet här i Kristianstad.

  SvaraRadera
 6. Urk säger jag haha, inte sugen på några testiklar alls! ;)
  Sitter och försöker surfa ikapp hos alla, det är ju f-n att det är så få timmar på dygnet!
  Barnens sista dagisdag är den 20 december, sen antar jag att vi har semester(?) vi med ;)
  Kom förbi så hittar vi på nåt!
  Kram

  SvaraRadera