29 december 2007

Långa nätter och korta dagar...

Idag vaknade vi av att telefonen ringde och jag blev ganska irriterad innan jag insåg vad klockan var...nämligen 10.30! Alltså det är jätteskönt att sova länge men halva dagen har ju gått innan man fått på sig kläderna och ätit frukost!
Av alla de långa listor jag har skrivit med allt jag skulle göra nu under ledigheten har jag inte påbörjat en enda:) Fast vi har faktiskt hittat fina tapeter i dag som vi har hemma på prov och imorgon efter makens fotbollsmatch drar vi nog till IKEA.För att kika lite på nya möbler till Tv-rummet och för att köpa de där möblerna till sonens rum som vi skulle ha gjort nu i snart 4 månader! Bättre sent än aldrig.
Ikväll blir det ingen flashig lördagsmat precis utan stekt spätta med himmagjord päremos.Lite grönsaker med en god dippa till Lilla Jönssonligan på kollo lär det också bli.
Vad hittar ni på en lördagkväll som denna?

7 kommentarer:

 1. Hej Soffan! :)
  Mysigt med spätta o päremos! Här blir det hemmagjord pizza för hela slanten! Hoppas det blir gott. Idag börjar vi flytta runt här hemma, "bebisrummet" är äntligen klart! Så nu ska vi flytta ner och barnen upp. MYCKET bärande! Tur man är gravid så man slipper! :)
  Ha en bra kväll och GOTT NYT ÅR om vi inte hörs innan! Hälsa familjen! Kram Jenny i Skoglösa

  SvaraRadera
 2. Fatta vad avis jag blir på att ni kan åka till IKEA "bara så där". Vi måste ju planera i evigheter innan vi tar oss dit...

  Här blir det inte heller någon fin lördagsmat utan hederlig tonfisksås och pasta. Orkar inte fixa med en massa mat så här efter jul :-)

  Ikväll blir det film för min del och dataspel för maken. Barnen ska förhoppningsvis sova gott!

  SvaraRadera
 3. Bara softar :o) Blev toksugen på vitlöksbröd så det blir lasagnette för min del, slurp! Ses i morgon, kram.

  SvaraRadera
 4. Tjaa, själv sitter jag här, nyss hemkommen från fika på stan, och väntar på sambon och gossen som varit och kört off road.

  Det blir nån film om poker och kärlek som jag hyrde och till kvälsmat... ja, säg det ... Ha det gött!

  SvaraRadera
 5. Mmm, tycker det låter som mkt god lördagsmat. :D

  Vi slöar bara här hemma vi. Orkar inte så mkt mer i det här busvädret... KRAM!

  SvaraRadera
 6. Halloj,
  Här blev det köttgryta med bulgur till kvällsmat. Har hunnit med några timmar på jobbet (bowlingen alltså) också idag. Annars är det väldigt slappt hos familjen magnusson med, tiden liksom bara försvinner. Men imorgon är det väl dags att börja skura huset igen inför nyårsfirandet, fast med 8 vuxna och 9 barn som ska fira, så ska vi kanske städa EFTERÅT istället ;-). Fast känner jag maken rätt lär det bli både ock, så skönt att ha en man som älskar dammsugaren ;-)

  Kramar och ha en skön helg. Vi får snart boka en ny dag för träff, det är ju hos mig nästa gång och jag vill visa allt det fina...
  Monkan

  SvaraRadera
 7. händer inte så mkt här, vi är rätt slitna efter gårdagens ,mini fest hemma. sambon sover o jag kollar goldie för 18u754652e gången :-)
  *kram*
  jenny

  SvaraRadera