21 augusti 2007

Uniform

Ibland önskar jag att vi hade arbetskläder på jobbet, underbart att slippa klädångesten på morgonen, konstigt nog har jag aldrig några kläder just då.Nu är det extra svårt, det är inte speciellt varmt inte heller kallt men dock liite höst;)Lägg till att vi har snorkallt på jobbet så nu behövs tjocktröjorna tas fram.Tjocktröjorna som blev noppiga och fula i vintras och som jag skulle köpa nya till hösten....Nu är det höst och jag har inte köpt några tröjor/koftor.Semestern ska betalas, markiserna likaså och sen en massa annat.En storvinst TACK!

3 kommentarer:

 1. Och jag som skulle göra vad som helst för att få ha privata kläder på jobbet (fast inte på mitt jobb dock, det skulle vara äckligt). Att ha "uniform" är ju så himla trist och eftersomn man jobbar så mkt som man gör finns det nästan ingen anledning att köpa fina kläder! Vad jag har på mig till och från jobbet spelar ju ingen roll!

  SvaraRadera
 2. Ja, vi vill också ha en storvinst tack! :) Vilket underbart kök ni gjort!!!!!!!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Här är en till som vill ha en stooooorvinst!!!!

  Arbetskläder ja.... Jo det är praktiskt, men ganska trist.... Vi har visserligen bara arbetströjor och sen vanliga jeans. Fast man slipper ju bekymret om vad man ska ha på sig, och även köpa en massa nya kläder hela tiden, för det gjorde jag förr när jag hade privata kläder på jobbet. Och i en butik vill man ju se fräsch ut - försöka iaf *haha*

  kramis!

  SvaraRadera