10 januari 2008

Torsdag

Det regnar och jag bryr mig inte ens, tycker inte att det stör alls.Trots att jag är en vädernörd som lätt beskyller min stackars make om det är dåligt väder ute. Inte ens min otur med cykeln denna veckan har rubbat mitt glada humör.Jag undrar så klart varför? Kan det vara mitt 1,5 kg(ja lite till har försvunnit) som gör mig lättare till sinnet? Eller har jag kanske blivit vuxen?
Ingen aning men jag njuter så länge det håller i sig, för det är sååå mycket trevligare att vara på bra humör och kunna skoja om dråpligheterna än att sitta och tjura och skälla på alla som råkar komma i vägen.

Cykelstatus: ska lämnas in för däckbyte och allmän reperation ikväll eller till helgen.I morgon lånar jag makens gamla damcykel när jag trampar till jobbet!

4 kommentarer:

 1. Ahh, ok. Jo, GI i hyfsad mängd är bra, blodsockret blir mkt jämnare. Fast man behöver lite kolhydrater också om man ska orka träna. Men då kan man ju äta de snabba kolhydraterna efter träningen.

  Själv kör jag mest chokladdieten känns det som. hihi Så svårt att sluta...

  Triiiiist väder(Sitter här på jobbet och tittar ut på regnet...)
  kram

  SvaraRadera
 2. vad duktig du är :-) själv har jag tappat ca 3 kilo nu. Fast jag kör ju på så lite kolhydrater som möjligt. Mår bäst av det :-)
  *kram*

  SvaraRadera
 3. vilken vecka du haft...
  Själv kämpar jag med att hitta vikt-motivationen igen. Dags att ta nya tag om jag någonsin ska nå målvikt.

  Kramar
  Monkan

  SvaraRadera
 4. Haha! Jag skyller också dåligt väder på min man. :-D

  SvaraRadera