15 januari 2008

Ja

Ja filmen i lördagskväll var verkligen bra, jättebra!.Maten efteråt på Rosegarden satt inte heller fel,favoriten kycklingspett med jordnötssås slank ner.Dock utan ris..GI tänk:)
Visst var det jätteskönt att vara barnfria och själva kunna bestämma allting, men det kändes oerhört konstigt att barnens sängar stod tomma när vi kom hem på kvällen.
Inte heller blev det ett sånt där trevligt och mysigt kramkalas när alla sågs igen, neeej då var barnen så trötta att det blev pannkaka av allting. Då kände jag mig verkligen splittrad för jag längtade redan till nästa barnfria kväll*skratt*.

Igår var jag bara tvungen att tillföra kroppen kolhydrater i form av grovt bröd. Jag har inte ätit bröd, flingor, ris, pasta eller potatis på 1 vecka och det jag saknar mest är brödet! Åh vad gott det var att få sätta tänderna i en skinksmörgås. Redan idag känner jag mig mer uppblåst i magen så min mage mår nog bäst av att dra ner på kolhydraterna.Får fortsätta med det.Viktnedgång? javisst 1,7kg.Hyfsat med tanke på att jag inte tränat och att jag ätit mörk choklad några ggr i veckan.

Idag kommer våra snygga tapeter på plats, längtar redan till i eftermiddag så att jag får se resultatet.Sen är det min tur att rycka in, jag ska måla lister ikväll.3 ggr ska de målas och listerna är ganska många:)

7 kommentarer:

 1. Visst är det så med barn, man längtar och sen blir det inte riktigt som man tänkt. På torsdag är det GI-start för min del, känner inte igen min kropp längre
  :( Kram!

  SvaraRadera
 2. En lösning på problemet med barn som växer och blir större snabbare än vad man själv räknade med är att skaffa en sladdis.....
  Vänta ett par år till så att det blir en riktig sladdis.

  SvaraRadera
 3. Hej! Ja det var bra CSI men ändå lyckades jag SOMNA, men manenn berättade slutet :) Nu är vi friska, nästan i alla fall. Bra med 1,7 kg!!! Är du med på VIKTUGA MAMMOR listan som Mindi har?? Annars är det ett tips!! Kram / Maria

  SvaraRadera
 4. Visst var filmen bra!? Jag längtar redan till nästa... :-D

  SvaraRadera
 5. Precis så som du beskriver känner jag mig när jag äter kolhydrater. Men tillskillnad från dig så har jag vant mig vid att inte äta bröd så jag saknar det inte så mkt. Vill jag verkligen ha en smörgås så kan man göra kokosbröd eller nötbröd, alternativt polarbröd på keso. Det finns en del alternativ som får det att kännas mindre jobbigt. Nu äter jag ju lite striktare än GI, LC är ju ändå mindre kolhydrater, men både kokos brödet och kesobrödet passar ganska bra in i GI tänket med. Om du inte testat dem så är det ett bra tips. Ser fram emot att se tapeterna :-)
  *kram*

  SvaraRadera
 6. äsch min kommentar försvann i cyberrymden. I alla fall så ville jag mest säga att jag är nyfiken på tapeterna.. kommer det en bild här eller man får snällt vänta tills man får komma irl??

  Kramar
  Monkan

  SvaraRadera
 7. Åh mysigt med barnfritt och bio!

  Lät väldigt gott med jordnötssås, det har jag aldrig smakat på. :)

  Kramen!

  SvaraRadera