27 januari 2008

Söndag

Dålig uppdatering men datorn är hett villebråd i den här familjen, så nästa punkt på inköpslistan borde naturligtvis vara en laptop till mamman.


I fredags var sonen på party och var då så här fin, gelé i det nyklippta håret och skjorta.Dessutom helt frivilligt!
Igår körde vi till Bromölla Möbelaffär för att kika på deras utbud och vi hittade precis det vi letade efter.En snygg mediabänk och ett lika snyggt sideboard.Allt i oljad ek.När vi väl bestämt oss så var det slut...beställa kunde vi göra men det tar minst 4 veckor! Inte kul när nu rummet äntligen är klart och bara väntar på att få invigas.

Lite senare på kvällen bestämde jag mig för att prova på min massagekudde till badet jag fått av maken.Inbyggd massage och lite sköna fågelkvitter i öronen. Skönt men dock en aning irriterande efter ett tag att höra samma fågel i örat:) Massagen var helt okej men masserade nog mer huvudet än nacken tyvärr.
Idag ska jag ringa till Hässleholms möbelaffär för att se om de möjligtvis har möblerna hemma som vi vill ha.I kväll ska jag träna och innan dess bör jag ha sytt på femtielvatusen scoutmärke på Josefins scoutskjorta.

3 kommentarer:

 1. Vilken snygg liten man du har! Han kommer att bli en riktigt hjärtekrossare :-)

  SvaraRadera
 2. Det borde vara lag på att alla mammor skulle ha en egen laptop!
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Sån stilig liten herre. :)

  Tack för ditt inlägg... jag har verkligen verkligen dåligt samvete för att jag inte har bloggat eller hälsat på mina bloggvänner. Men jag har mått bara bläigt och inte haft ork till det. :(

  Stooooooooooor kram
  M I N D I

  SvaraRadera