21 januari 2008

Måndag 21/1

Vad svårt det är att ta sig ur en ond spiral, en spiral som jag själv varit med om att skapa.
Egentid har alltid varit min räddning och mitt hideaway när det känts tungt.
När barnen var små var jag superbra på att göra saker på egenhand, exempelvis att träna 3ggr/veckan. Med träningen kom lite bättre humör och även förmågan att se positivt på saker och ting. Den har jag tappat helt.
Numera finns min egentid på Maxi eller Willys:) Helt patetiskt, jag har absolut ingen annan att skylla detta på än mig själv.Maken stöttar och peppar och är villig att göra uppoffringar så att jag kan komma iväg och träna eller springa på stan eller vad det nu är jag vill. Om jag nu vill träna så tar det mig max 1,5 timme att göra det.Det har alla tid med.Men jag kommer inte loss, sitter hellre hemma och tycker synd om mig själv(eller vad jag nu gör?) Att det ska vara så svårt att ta sig i kragen och rycka upp sig!

8 kommentarer:

 1. Ett tips är att du och jag går och tränar tillsammans, då blir man ju lite "tvingad". Step kl 17 på söndag? Kram på dig vännen.

  SvaraRadera
 2. Ja det vore ju som gamla goda tider!
  Step kl 17 på söndag - ska nog funka, kram!

  SvaraRadera
 3. Oo, det är lätt att hamna där. Verkligen. Men det går till en viss punkt sen får det vara nog. Jag har passerat den punkten nu och faktiskt också dragit mig iväg till jympan och det var alldeles fantastiskt!
  Jag håller tummarna för att du kommer igång med nåt igen. Det är du värd!
  Ha en bra vecka och hälsa familjen. Kram Jennie

  SvaraRadera
 4. Åh! Jag vet precis vad du menar, det är så lätt att hamna i "träsket"...man orkar inte och så blir man bara ännu mer orkeslös.....En peppspark i baken kommer här ;)

  Kram Anniz

  SvaraRadera
 5. Här är en till som gärna hänger med och tränar lite Friskis...

  hör av dig i så fall, eller det är kanske jag som ska dra med dig...eller hur blir det nu????

  Kramen
  Monkan

  SvaraRadera
 6. Åh, jag är precis likadan! Fast för mig är det alltid lite krångligt att komma iväg eftersom Stefan slutar jobba så sent och med tanke på att vi bor på landet. Men så är det är bra ursäkt att slippa träna också ;-)

  SvaraRadera
 7. Och jag som köpte en Crosstrainer för jag skulle ju hinna träna SÅÅÅ mycket här hemma. Tanken var ju suverän, slippa restid mm..... Hur många gånger jag har tränat? 2. På typ ett halvår :/
  Idag är jag hemma eftersom kattungarna kommit, men lyckas jag göra något annat än att sitta vid datorn eller läsa böcker. Nixpix.
  Borde förstås ha förberett middag, städat eller gjort nåt vettigt men jag har ingen lust *s*
  Kram på dig vännen!

  SvaraRadera
 8. jag försöker att tvinga mig själv att cykla på motionscyklen iaf 2 gr under dagen ( kortare perioder visserligen) emellan pluggandet. Men det är svårt att vara fysiskt aktiv när man inte mår riktigt bra i hjärtat. Men nån gång mååååste det ju bara vända.
  *kram*

  SvaraRadera