29 januari 2008

Ibland tänker jag så fula och onda tankar att ni hade sytt in mig på livstid om ni vetat.
Att medvinden har försvunnit det har jag liksom listat ut för länge sen, men att det ständigt ska vara motvind,eller som idag och igår storm? Átt försöka konversera är lönlöst, möjligtvis med en mikrofon till hjälp för att överrösta.Jag vill inte vara arg, jag vill vara LYCKLIG!

10 kommentarer:

 1. Jag tror inte jag skulle bli särskilt rädd om jag hörde vad du tänker. Mina tankar är inte särskilt snygg de heller!

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Att tänka vad vi vill är vår största rättighet. Sen är det kanske inte alltid så bra om det påverkar vårt sätt att vara... Men tro mig, jag kunde nog gjort dig sällskap på kåken eller hispan..!

  På tal om nåt helt annat så såg jag nappburken, som du visade på bild, på Nisses i Hlm. Jag kan fixa den till dig om du vill. Hör bara av dig isf.

  Och ha en skön dag med fina glada tankar..! ;)
  Kram Jennie

  SvaraRadera
 3. du vet väl att du kan komma upp på 4:e våningen och spy galla om du vill :)
  kan bara hålla med om att man tänker saker ibland så att man blir rädd för sig själv.

  kram

  SvaraRadera
 4. Jennie! Så den finns på Nisses? Okej då kanske jag skickar bud med dig senare inför dopet*L*
  Nu måste vi träffas, vi skulle ju försöka bli färdiga i tv-rummet innan men det verkar dröja så ni får komma hem i kaoset! Vi hörs, krm och hälsa familjen.

  SvaraRadera
 5. Oj, då skulle du höra mina sarta tankar, rent av mordiska, hatiska, frustrerade, avundsjuka och illilliga. Rent av halvpsykopat. Kram.

  SvaraRadera
 6. Och som du märkt fungerar mitt "v" bara ibland...

  SvaraRadera
 7. Här är en till som inte tänker så snällt alltid, framförallt inte när tvättmaskin, bil och det regnar in i huset på samma dag. Då är livet toppen ;-)

  SvaraRadera
 8. Vi är ju vana vid byggkaos, så det är lugnt..! Men ni får gärna komma till oss om ni vill vänta tills ni är klara. Det blir vi aldrig... ha ha! Kram o hälsa du med/ Jennie

  SvaraRadera
 9. Men hello! Jag som är en dokumenterat knäpp person *s* Tankarna rinner ut genom munnen och in i örat på min psykolog, hon lär ju behöva gå i terapi själv snart ;)
  Skickar en stor KRAM! Känns som att det behövs?

  SvaraRadera
 10. du är sannerligen inte den enda. *Gahhh* mina tankar är sällan vackra. Är de inte fula eller onda så är de självföringande...
  Hur gör man när man är lycklig.. jag funderade på det senast tidigae idag. Sist jag minns att jag var rent obesudlat lycklig var en dag eller två sommaren 2005 när jag precis fått reda på att jag kommit in på barnmorskrogrammet.
  Jag vill eg bara vara lycklig med ett vanligt enkelt liv.
  *kram*

  SvaraRadera