24 oktober 2007

Onsdag

Jisses vad huset var tomt i går när jag kom hem, barnen var hos kompisar och maken jobbade lite längre.Ingen som bråkade och skrek, eller ville visa sitt senaste "alster" från slöjden eller ville ha hjälp med läxan.Inte ens någon som var sur på mig....Konstigt och lite läskigt.Visst är jag ensam emellanåt men det är ofta på helgerna, en vardag är det väldigt ovanligt och sällsynt att det blir.Dessutom brukar det alltid vara något barn hemma(eller maken).
Eftersom både jag och maken äter leftovers på våra jobb och barnen skulle äta hos sina kompisar behövdes det inte fixas någon middag.Tvätten var under kontroll, diskbänken någorlunda och dammråttorna borta.Det slutade med att jag satte mig i soffan och läste min bok medans jag väntade på att maken och Malin med lilla Wilma skulle komma.
Är det så här det blir nu när barnen blir större? Man kanske rent av vänjer sig vid tystnaden och kan börja njuta?

4 kommentarer:

 1. Åh det lät lyxigt. ;)
  Inte så ofta det händer att man är heeeelt ensam och har allt under kontroll hemma. :)

  Du är det en riktig tatuering där på dig på bilden till höger????
  *nyfiken*

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. unjefär nått liknande den känslan hade jag när jag kom hem idag och hade lämnat båda småttingarna på dagis... ohhh vilken känsla. Vad skall jag göra nu i FLERA timmar ;-) nu är barnen hämtade och lite effektiv han jag vara.

  *kram*

  SvaraRadera
 3. Tror jag såg baksidan av dig svischa förbi på stan idag...

  Ny tatuering? *skratt*
  snygg!

  SvaraRadera
 4. Jag har ju fått vänja mig vid egentid igen nu när jag är sjuksriven och barnen är på dagis. Känns lite tufft med tystnaden men min PÅ, men nu har jag kunnat börja njuta lite oxå :)
  Söta lampskärmar här ovan!
  Förresten, ingen Greys på box, här laddas det ner hehe!
  Kram!

  SvaraRadera