29 oktober 2007

Måndag igen.:)

Helgerna går fort, rusar förbi i en enorm hastighet. Även om gårdagen faktiskt innehöll 1 timme extra.Fast något gick snett åtminstone i Tv-tablån.Jag skulle kika på reprsien av Grey´s och satte på Tv:n i god tid före 15.40...då hade programmet redan börjat visade det sig.Surt!
Fastnade i en riktigt bra bok igår Lyckans hjul av Kajsa Ingemansson,men så är jag ju också en Kajsa fantast:) Har läst de andra böckerna av henne och de passar mig perfekt.
Det extra fina i kråksångem är att jag har* personlig leverans av bokbussen, så emellanåt kommer det små påsar med böcker i.

Maken är hemma och har semester idag, det är ju höstlov för barnen.Jonathan har dock inte fattat galoppen om att man ska sova lääänge när man är ledig....nä 05.45 har han gått upp både söndag och imorse:)
Han stör ingen, han sätter sig direkt och spelar x-box eller tittar på Tv men jag som hör allt vaknar ju såklart. Han har nog inte kommit in i vintertiden ännu?:)
Ikväll är det träning som gäller, ska bli jätteskönt!

* Min kompis Eva kör bokbuss och fixar alla böcker nya som gamla som jag vill läsa.

4 kommentarer:

 1. Jag lyckade faktiskt se reprisen av Greys men enbart för att jag hade programmerat videon. Viktiga grejer det där :-)

  SvaraRadera
 2. Mina kids har tack och lov fattat vintertiden :)Hittade du kjolen?
  Jag har inte använt den än, tänkte ha den på lördag, uppklädd till tänderna när vi går runt och strövar på Underbara barn-mässan och skrattar åt andras barnkaos ;) Jag lämnar barnen hemma med Micke så jag kan shoppa i lugn och ro!
  Och neeeej, jag var inte i Skåne häromdagen ;) Däremot har jag två systrar som bor där, men vi är inte lika för fem öre!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen,
  Här har äldst och yngst inte alls hängt med i vintertiden medans mellantjejen anammat det helt redan. Hoppas att det hamnar rätt snart.

  Är sugen på att träna jag, men som vanligt kommer jag väl inte ur soffan, vi skulle ju ha målat ikväll men istället så sitter jag här, enklare än att dra på sig målarkläderna och sedan rengöra både sig själv och penslar... inte undra på att det går så långsamt med förändringen... suck

  Kramisar
  Monkan

  SvaraRadera
 4. Missa Grey's är inte roligt!

  Lyxigt med bokbusskompis :)

  SvaraRadera