17 oktober 2007

Det där med att renovera...

I somras när vi målade om huset svor jag på att nu ska jag inte måla eller renovera på jäääättelänge.Jag avskydde de sista penseldragen och tvånget som låg över en varje dag.
Men nu är det som bortblåst, jag vill måla och möblera om i barnens rum, fixa till Tv-rummet med ny tv och nya tv-möbler och då tycker jag att vi bör måla också:) Sätta in en ny duschvägg i badrummet och göra om tvättstugan....Maken han bara suckar åt mig och säger bestämt att han vill inte nu, orkar inte ha fler projekt i år.Så om jag nu ändå bestämmer mig för att göra vid så får jag göra det själv och då måste jag prioritera! Barnens rum eller Tv-rummet?Tål att tänkas på.
Ikväll ska jag på tjejmiddag med 3 av mina fina vänner.Vi har känt varandra sedan vi gick i högstadiet och följt varandra under alla år. Ví turas om att bjuda varandra på middag och ikväll slipper jag att laga middag.Härligt!

4 kommentarer:

 1. Hej mamman!

  Såg din kommentar på min blogg...trodde först att det var min mamma. Men så tänkte jag att så teknisk är hon inte att hon har en egen blogg..

  är nyfiken på hur du känner lillasysteryster??!!

  ha d //Jennie

  SvaraRadera
 2. Allting går att ordna med tvång! Vägra maken sex eller matlagning - snart kommer han att inse att renovering är ganska behagligt, frun är nöjd och hans liv blir också behagligt. It's a win-win situation!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag läser vad din kollega skrivit ovan. Du får ta till drastiska metoder helt enkelt om ni ska renovera. *s*

  Men vi som är mitt i renoveringsstök....ja, jag skulle nog vilja joina din man nu....Dvs att softa lite. För det är rätt segt att renovera- även om det blir bra när det är klart!!


  Ja, kika in hos Mindi och gå med i swappen vetja! Jätteskoj!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Roligt tycker jag, trots en massa homestyling ;)
  Jag hade börjat med TV-rummet ego som jag är :D

  SvaraRadera