15 oktober 2007

Måndag

Så var det måndag igen, helgen försvann i ett nafs precis som vanligt. Har förresten fortfarande lock för vänster öra men har idag varit på apoteket och köpt revaxör och ska se om det hjälper.Revaxör i kombination med nässpray några dagar.Blir det inte bättre ska jag söka läkare.
Vi står inför en stor omorganisation på jobbet vilket innebär att ganska många kommer att bli uppsagda.Jag finns i riskzonen eftersom jag inte har särskilt många år på nacken just här.Har slötittat på jobb men just inom min kategori vimlar det ju inte av jobb direkt.
Då får man genast börja tänka på om man kan tänka sig att göra något annat, skola om sig helt?
Om det inte hade varit sååå lång väg dit till målet vore valet enkelt, då vill jag bli barnmorska!
Men det är många års studier och det vet jag inte om jag orkar? Dessutom får man då ta studielån och dra på sig ännu mer lån nu....nja det är svårt!
Men definitivt något jag måste ha i åtanke nu.

2 kommentarer:

 1. Nej, det är ingen lätt väg att bli barnmorska! Själv har jag alltid tänkt att jag ska bli BM men efter några år som sjuksköterska inser jag att jag inte vill ha MER ansvar och ensamarbete (dvs självständigt ansvar utan närvarande läkare). Jag känner dessutom många sjuksköterskor som velat bli barnmorskor men som stannat vid sjuksköterskor.

  Så risken finns ju att du "bara" blir SSK... ;-)

  SvaraRadera
 2. Barnmorska har jag funderat på, om jag bara kunde komma underfund hur jag ska lära mig att tåla blod och sprutor *ler*
  Får väl gå någon fobikurs först ;)
  Förresten: fnyyyys! Man kan väl aldrig få för många vagnar hahaha!
  Kram!

  SvaraRadera