15 mars 2009

Trött helg

Vi har varit sega & trötta allihopa denna helgen känns det som, jag sover och sover men blir aldrig piggare. Nu vill jag ha vår & sol & fågelsång! Igårförmiddag fick man faktiskt en liten känsla av att våren kanske är på väg, solen sken och det var ganska varmt ute. Men det försvann lika snabbt som det kom, idag är det grått & trist och regnet hänger i luften.
Jag gjorde ett försök med att fräscha upp köket lite inför våren och inhandlade det här snygga "kitet" på Växthuset. Allt kommer från cultdesign, där är massor i deras sortiment som skulle passa fint hemma hos mig...Vad gillade ni Melodifestivalen då? Jag blev riktigt besviken, bra var ju förståss att inte Ugglas vann men opera....? Nää, inget bra!

6 kommentarer:

 1. Måns var bäst tycker jag och sen Sarah. MEn ändå ovanligt många bra låter över lag. Den ända i finalen som inte alls var ett dugg bra var Alla med Sofia. Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag kommer och piggar upp dig i morgon. Eller också tröttar jag ut dig...
  Nej, det var inte rätt låt som vann. Nästan lite pinsamt.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Det fanns många "rätta" vinnare och Malena var en av dem tyckte jag. Eller Sarah eller Alcazar. Det var den roligaste finalen jag sett för det svängde ju hej vilt hela tiden. La voix! (vad nu det kan betyda...) Hoppas tröttheten släpper snart, både hos er och hos oss. Den känns kronisk. Ha en skön vecka! Kram Jennie

  SvaraRadera
 4. Här har det oxå gått på halvfart, vill ha Vår. Iallafall sol och värme. Ha det bra kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att Sarah skulle ha vunnit, jag är helsåld på hennes låt. Vi har haft jättefint väder idag. Har suttit ute i solen och njutit, 8 grader varmt i solen :) Har verkligen tankat batterierna. Så skönt när det blir vårfeeling!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Ahhh både jag & sambon gillade Snälla, snälla. En av våra gäster lovade dock 4 ggr att han skulle hoppa ut gnm fönstret om den vann så det var väl tur att det inte blev så ;)

  SvaraRadera