6 mars 2009

Fredag....igen

Kikar ni på "halv åtta hemma hos mig"? Hela familjen tycker att det är småtrevligt och vi brukar försöka titta om och när vi kan. Men efter igår vet jag inte längre.....vilken urbota dum blondin som var med i veckans program! Först sitta och skryta över maten och sedan ge en 4:a för att hon själv ville vinna.....Fy vad ruttet gjort! Hon är den första som öppet taktikröstat och hela programidén faller ju då.
Ikväll kommer lillebror med familj på besök, vi ska äntligen (2 månader) för sent fira lilla Matildas 1- års dag. I morgon blir det motion på morgonkvisten och sedan en tur till stan med dottern, hon vill ha jeansleggings. Får se om vi kan lyckas lösa det behovet. På kvällen är det 30 -års fest. Ska bli kul!

Trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Jag tittar på programmet ibland. Var det hon danstjejen som taktikröstade? Jag såg i tisdags när de åt italienskt... Som du säger så faller ju programidén om de börjar så - tråkigt. Annars är det ganska trevligt program :)

  Trevlig helg!
  KRam Therese

  SvaraRadera
 2. Jag gillar absolut itne det där programmet! Jag byter kanal faktiskt. Tur mna är olika. I em. ska jag och E till stan för att köpa vårjacka och basketkängor till henne.
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Ha en trevlig helg och lycka till med klädköpen:-) Kram jenny

  SvaraRadera
 4. Håller med, blondinen verkade helkoko....

  Ha en trevlig helg! KRAM!!!

  SvaraRadera
 5. Jag blev oxå helt skogstokig på henne! Hon verkade ju helknas! TASKIGT mot killen som ju gjorde en utmärkt middag!
  (Jeansleggings finns på Vero Moda i stan!!). //Jenny

  SvaraRadera
 6. Brukar inte titta på det programmet så jag missade tyvärr dum blondinen. Men kanske lika bra det :)

  Ha en jätte mysig fredag!

  kram Anna

  SvaraRadera