10 mars 2009

Tisdagar = trist....

Jag är alltid som tröttast på tisdagar av någon anledning? Dagen känns lång och seg och lite onödig emellanåt:)
Denna tisdagen är lite extra plågsam eftersom jag råkade ramla ner för en väldigt hal trappa i lördagskväll när vi var på fest......nepp, jag var inte berusad, inte ens lite eftersom jag var chaufför. Kanske hade jag slagit mig mindre om jag varit lite "på lyran". Nu har jag fina minnen på vänstra delen av kroppen, från axel till skinka....den är blåsvart.Nice.

Jag ska trots det onda försöka ge mig ut på en prommis ikväll efter att dottern kommit iväg på sin handboll, om jag spelar musiken ännu högre idag än vanligt så kanske jag inte tänker på att det gör ont när jag rör mig.......

8 kommentarer:

 1. Oj, tur du inte bröt något. O har skadat foten på en handbollsmatch så vi har lite färre träningar att köra till denna veckan. Sen ska han igång igen hoppas jag. Han hade också tur som "bara" sträckte ett ledband. Där var en kille inne samtidigt som hade brutit något i foten. En olycka händer så lätt!
  Torsdagen är veckans jobbigaste dag enligt mig. Tisdagar är bra för jag är ledig. Kram!

  SvaraRadera
 2. Aj, aj, aj....
  Kan inte vara bra att vara nykter på fest ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men aj, sånt gör ONT!!! men som du säger kanske det varit bättre om du varit lite berusad för då hade du säkerligen varit mjukare i kroppen ;) Hoppas det onda går över fort!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Men herregud, slog du dig så illa? Du höll verkligen god min isf. Stackars dig. Det var ju inte såna minnen vi hade tänkt man skulle ha från vår fest. Kram Jennie

  SvaraRadera
 5. Jag saknade dig och Helena hos Anette ikväll. Du hade gärna fått visa upp den blåa skinkan.
  Krya på Dig!

  Kram
  Agneta

  SvaraRadera
 6. Håller med, farligt att vara nykter ;O) Skönt att det stannade vid blåmärke, även om det gör jäkligt ont.

  SvaraRadera
 7. Aj som...det lät inte skönt!
  Jag har upptäckt att jag är som tröttast måndag-söndag nuförtiden hahaha. Kan ju ha nåt att göra med den växande kulan ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Det där med att längta efter Thailand och värmen är något jag känner igen. Tyvärr blir det nog inte så ofta nu för vi har precis skrivit papperna på vårt första hus här hemma i kalla Sverige. Åker ni ofta?

  SvaraRadera