27 mars 2009

Badrum

Yes, äntligen är offerten klar från firman som ska fixa till badrum och tvättstuga hemma hos oss. I maj kommer de och jag längtar! Nu är det planering, inredning och kakel & klinkers som ska inhandlas. Finns massvis att inspireras av på nätet, det svåra är att välja....basen kommer att vara vitt i båda utrymmena och sen sätta till färg i form av textil och handdukar. Känns fräscht och enkelt. Hittade en så fin svart tvättmaskin med tillhörande tumlare igår och de hade ju verkligen passat perfekt i vår nya tvättstuga!
Ikväll ska jag jobba lite längre, och sen blir det hemmarullade burgare med tillbehör och ett glas rött vin till. I morgon ska vi åka och inspektera ett nytt köpcentrum i Malmö, ENTRÈ, får se om det får godkänt:) På kvällen ska vi bort till goda vänner och umgås & ha skoj.
Ha en härlig fredag!

3 kommentarer:

 1. Vad härligt med en tripp till Malmö, hoppas ni får det trevligt! Kram.

  SvaraRadera
 2. Vi har precis köpt hus och badrum står som nr 1 på renoveringslistan, därefter kommer köket. Har du något bra tips på inredning och kakel/klinkers sidor/butiker får du gärna tipsa mig. Har hört att det ligger en del ute vid Svågertorp...

  Skriv gärna vad du tycke om ENTRÈ sen! :-) Måste ta en runda dit någon gång men just nu tänkte jag försöka hålla på en köpfri månad. :-/ Blir nog inte så bra om jag åker dit så! :-)

  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul med renovering!!

  Önskar dig o familjen en mysig fredag. Själv ska jag skriva tenta imorgon :)

  SvaraRadera