25 mars 2009

Onsdag


Idag skulle det varit min dag - pedikyr & massagetid inbokad och en runda på stan innan. Jo rundan på stan blev av men inte min massage & pedikyr....tjejen som skulle fixa till mig fick hastigt åka och hämta sjukt barn. Typiskt men inte mycket att göra åt mer än att boka ny tid och hoppas på bättre tur nästa gång!

Men lite fick jag gjort på min tur på stan ändå, 2 par nya jeans till sonen, ögondroppar till mig,lite makeup och en ny parfym till mig själv. Det har gapat tomt ett bra tag i badrumsskåpet på parfymhyllan och jag har klarat mig med små varuprover...Men nu slog jag till på en Vera Wang Look.

Nepp,nu ska jag fixa till lite kvällsmat här bestående av varma frallor och kokta ägg och en kopp te.

4 kommentarer:

 1. Vad synd att det blev inställt men du har det härliga kvar :) Grabbarna har haft det bra i Thailand men Jesper blev sjuk på vägen hem. Han har feber, diarré och ont i magen. Har lämnat salmonellaprov idag utifall att... Håller tummarna för att det inte är nåt :)

  Ha det gott,
  Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Massage just nu hade kanske fått en lite mindre stel i det kalla vädret. Ska nog även börja med lite solning bara för att få upp värmen. Gud vad jag fryser!

  Hoppas du får en ny tid snart!

  SvaraRadera
 4. Hej! Surt att massagen inte blev av. Brukar du gå på det? Kram MAria

  SvaraRadera