22 mars 2009

Sunday, Sunday!

Mmmm, skönt att ligga och sova länge och äta en god söndagsfrukost....eller vänta hur var det nu..samling kl 09.00 för Jossans lag och årets första utomhusmatch. Jossan spikade dit de två första målen för säsongen! Jippi!. Vädret var hyfsat och även om jag hade ordentligt med kläder på så fryser man efter 2 timmar utomhus. En kopp te när vi kom hem värmde upp mig en del. Nu har vi ätit våfflor med glass och sylt, Jossan har bakat en chokladkaka och maken har städat. Nu är familjen på lillebrors träning och jag ska slänga ut lite kläder på Tradera tänkte jag. Ikväll blir det pizza och sen BECK.
By the way, nu är biljetterna bokade till Ladies Night den 24 oktober. Kul!, alltid kul att ha lite saker att längta efter och se fram emot. Någon som har ngt bra (gärna billigt) förslag på weekendresa för mig, maken och kompisarna? Oktober/november kan vi åka, behöver inte vara så långt iväg egentligen bara vi kommer bort ett tag. Någon?

3 kommentarer:

 1. hihi.. känner igen det där med söndagsfrukost. Stina har fått en hemsk ovana att vakna tidigt de mornar hon får sova, så idag vaknade hon kvart i sju, pigg o glad som få.. men när jag ska väcka henne på vardagarna kl 7 för att hon ska till skolan...Ja, just det... DÖD! Konstigt fenomen det där...

  Ladies Night skulle jag vilja gå på också, ska nog bolla med en vän här och se om vi kan få till det :) Vilken stad går ni i?

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat Jossan! Då känns det inte lika surt att behöva gå upp tidigt. Kram!

  SvaraRadera
 3. Många tidiga helgmornar blir det och jag funderar redan nu på hur vi ska få ihop nästa helg. Då har O tre handbollsmatcher på två dagar! Köra, köra, köra....

  SvaraRadera