1 februari 2009

Tråkväder

Startade dagen med en rask prommis. med lite musik i öronen funkar det bra även om vädret inte är det bästa. Men idag var det kallt....och blåsigt. Skönt att komma ini värmen igen och käka frukost efteråt.

Idag var det tänkt att vi skulle åka till IKEA för att köpa nytt skrivbord men såklart fanns inte allt på lagret när jag kollade på nätet. Typiskt! Vi körde en runda till Elgiganten istället och tittade på datorerna. Vi behöver en ny, vår är som en tröskmaskin, trots tappert försök att rensa den i somras(tack Mange!) så är den slut nu. Nu är ju frågan om vi ska satsa på en laptop eller en stationär och vilken sort? Det är en hel djungel så vi får nog ta till experthjälp känns det som så att köpet blir bra.

Har precis bakat ut nya bullar till kvällsmaten men innan de ska ätas bjuder Bengtsson Huset på "Himmagjort päremos med falukorv" idag.

Nu ska jag snart kasta mig i soffan och titta på nya söndagsmåstet 90210 på TV400.....en nostalgitripp:) Men först ska sonen hämtas från kompisen och sen köras till sin träning.

6 kommentarer:

 1. Ja, gud vilken nostalgitripp det är! Skitväder tycker jag det är, motionerar inomhus med Wii Fit i stället:) Kram. Ps. Jag röstar på bärbar, supersmidigt!

  SvaraRadera
 2. Ska vi köpa ny blir det bärbar... tänk att kunna sitta i soffan och blogga ;-)
  Trist med Ikea, men du kan väl säga till nästa gång ni ska dit, förmodligen har vi inte hunnit dit innan, men man vet ju aldrig ;-)

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Potatismos o korv hade vi förra veckan, det är SÅ gott.
  Det där med datorer är ju inte så lätt. Vi hade ju otur med vår bärbara som gick sönder efter 2,5 månader och nu har vi snart varit av med den i 7 veckor. Helt otroligt dåligt! Men tydligen ska den snart vara tillbaka verkar det som.
  Idag såg jag solens strålar en ltien stund faktiskt, härligt! Kram! /Marina

  SvaraRadera
 4. Hejhej!!! Så fint du har gjort på sidan!! :D

  Ja, hehe Bevvan är en favvor här med! Kram!

  SvaraRadera
 5. Gör som jag - gå efter färg när du köper en dator ;)
  Nästan iaf, maken hade og lagt in sitt veto om min lilla minidator i rosa varit alltför crappy, men jag har den ju bara för att surfa runt med.
  Kram!

  SvaraRadera