18 februari 2009

Sportlov

I måndags ringde klockan sex...gäääsp, resten av dagen satt jag i Tollarps sporthall och hejade fram sonen och hans fotbollslag. Det blev en hedersvärd 2:a plats efter förlust i finalen mot Tollarp. Stolt blev jag såklart när sonen blev matchens lirare och fick en fin tröja som pris!
Efter cupen åkte sonen till en kompis för övernattning, dottern var på stan och sen på bio och jag började fixa på Jontes rum. Så nu är det färdigmålat, det blev vitt och sen ska vi sätta till svart och en färg till som han inte bestämt sig för. Ska försöka knåpa ihop en hissgardin också om jag hittar något fint tyg.
Igår tog vi en tur till pulkabacken och njöt av det härliga vädret och på kvällen bakade vi ett gäng kanelbullar(jag får sluta baka om jag någonsin ska lyckas gå ner de där 6 kg som jag behöver...)
Idag är sista lediga dagen och jag har varit på massage nu på morgonen och njutit av lite egentid, i eftermiddag drar jag och en massa barn till Andy´s Lekland, jag ska läsa en bra bok och kidsen springer av sig lite:)Ikväll vankas det tjejsnack och god mat hos goda vännen, alltid lika trevligt!

1 kommentar:

  1. I går satt jag där i Tollarps sport hall. Sonens lag mötte ett år äldre killar i år och åkte ut i kvartsfinalen mot Vä som sen vann finalen. Killarna där var stora som karlar! Sonen som är ganska liten flög som en vante. Men dom spelade bra och vågade ändå gå in i närkamperna.
    Idag har vi åkt pulka och nu sitter jag och virkar. Så himla kul faktiskt! Ha det bra!

    SvaraRadera