21 februari 2009

Mello del 3

Nu har jag tjuvlyssnat på bidragen till ikväll och jag hoppas att Molly & E.M.D går direkt till final och Rickfors & Velvet till andra chansen. Så nu får vi se om jag kan tippa eller inte:

Annars är det här en riktigt trist dag, jag är lite småsur och rastlös och sonen likaså. Ingen bra kombination....Här ser ut som kriget hemma och jag orkar inte städa, maken är i Mjällby och spelar match så dammråttorna får ligga där och glo ett tag till. Strykberget är högre än Mount Everest och jag avskyr att stryka. Motionerat har jag inte gjort på evigheter, mp3 spelaren är i sönder och skorna läcker....trist inlägg så jag slutar nu.

7 kommentarer:

 1. Trist är det ibland. Jag har kämpat mig genom en styrkhög idag till skidorna på tv. För övrigt sitter jag i soffan o virkar eller kolla bloggar.
  Hoppas ni får en mysig kväll i alla fall.

  SvaraRadera
 2. Nä, det var inget muntert inlägg, men så är det ju ibland! Oftast behöver man känna sig så en dag för att må bättre nästa ;)

  Jag har också tjuvlyssnat på låtarna och tror att EMD o Molly kommer gå vidare, likaså Rickfors, sen har jag ingen aning, det kan gå hur som helst!

  kram!

  SvaraRadera
 3. Nä, det var inget muntert inlägg, men så är det ju ibland! Oftast behöver man känna sig så en dag för att må bättre nästa ;)

  Jag har också tjuvlyssnat på låtarna och tror att EMD o Molly kommer gå vidare, likaså Rickfors, sen har jag ingen aning, det kan gå hur som helst!

  kram!

  SvaraRadera
 4. Jag gillade EMD, men inte Molly... Däremot den grekiska låten hade ett skönt tempo :)
  Hoppas att ni får en skön kväll, släcka alla lampor och tänd stearinljus så slipper du se dammråttor och strykberg haha. Hm, kan inte komma ihåg när jag strök något sist...vet inte ens var strykjärnet befinner sig här hemma ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Utan att ha lyssnat tror jag stenhårt på EMD. Bara det faktum att det är dom gör att låten går vidare!

  SvaraRadera
 6. Styrkekramar i massor :)
  Du är bäst med eller utan strykberg och dammråttor.
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Du fick som du ville:-)) Ja det här med att städa och stryka tar aldrig slut, stryka är det värsta jag vet. Problemet är nog att jag väntar tills det är ett berg, istället borde man nog ta lite efterhand. Ha en bra söndag Kram jenny

  SvaraRadera