22 januari 2009

Tiden rusar

Jag är frisk(peppar, peppar ta i trä) men nu har dottern åkt på flunsan med värk i kroppen, hög feber och halsont. Stackaren! Hoppas det går snabbt över igen.
Torsdag redan och jag vet inte vart veckan tog vägen? Har inte gjort så mycket mer än jobbat, ätit och sovit...jo igår var jag på pyssel och hade glömt bort att det var min tur att bjuda på fika.Tur att det finns affärer som tillhandahåller både bröd & kakor:) I tisdags bakade jag förresten det här brödet fast som bullar istället, jättegott! Perfekt att ha till soppan som blev uppskattad, åtminstone av oss vuxna!

4 kommentarer:

 1. Ja fy för influensa! Den har slagit till här oxå...
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jag bara väntar på alla sjukdomar... Med min otur åker vi väl på både kräksjuka och influensa och jag som redan är utslagen av illamåendet, blä.
  Hoppas att dottern kryar på sig fort!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja det är en tråkig tid nu med alla baciller som är i luften. Den där soppan såg god ut den får vi nog ta och prova någon dag. Kram jenny

  SvaraRadera
 4. Ja, ibland hinner man inte mer än jusdt äta, sova o jobba. Som tur är brukar det mesta gå i vågor så vi får hoppas att det blir bättre med tid o allt snart. Kram!/Marina

  SvaraRadera