5 januari 2009

Nu ÄR julen slut!

Idag är julen officiellt över även hos Familjen Bengtsson - julgranen är utkastad. Lite synd men den började bli trist och barrig och då är det inte kul att ha en julgran inomhus längre!
Fy bubblan vad kallt det är ute, - 9 grader i morse men ett fantastiskt väder med solsken och blå himmel och ett skönt väder inbjuder gärna till långa promenader vilket jag tycker mycket om!
Lite bra är det att det är kallt, vi hann med att avfrosta frysen igår och det var verkligen välbehövligt. Skönt att stryka det från att göra listan....

I morgon blir ännu en dag i Idrottshallen för oss alla, dottern spelar final i alliansen och maken spelar kvartsfinal( och går föhoppningsvis vidare), hoppas på en spännande och bra dag i morgon!

5 kommentarer:

 1. Hoppas middagen på BbQ smakade. Bästa resturangen i stan.

  Verkar som att alla har frostat av sina frysar :)Skönt att ha det gjort! kram

  SvaraRadera
 2. Ja, kallt är bara förnamnet, vi har haft -15 hela fm och nu är det nere på det igen efter att ha mellanlandat på -11 under dagen. Men fint väder har det varit, sol o härligt!

  Har tillbringat en timme i ridhuset och där var det om möjligt ännu kallare, manegen är som en isbit.. *brrr* Så vi har inte varit ute mer sen dess, det räckte lixom!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Granen barrar här också oc den åker ut i morgon. Sonens lag åkte ut i semin så dom ska inte spela i morgon men i cupen i Hässleholm gick dom vidare så där spelar dom igen på söndag. Samma dag har E tävling i friidrott i nya hallen i Öllsjö. Fullt ös igen!

  SvaraRadera
 4. Ungefär som hos oss...granen är ute och det är svinkallt utomhus! Dock ingen dag i idrottshallen, däremot tillbringar vi den idag i badhuset ;)

  Kram Anniz

  SvaraRadera
 5. Åsså får man väl gratta dottern till segern?

  SvaraRadera