28 mars 2011

Måndag igen...!

Idag blev det pannkakor till kvällsmat.
Oops, det har gått långt mellan inläggen här på bloggen. Ingen ork, ingen lust och sen har våren börjat komma så smått och då helt plötsligt börjar jag rensa överallt. För att få plats med lite vårnytt:) Löparskor är inköpta och invigda, de blir nog perfekta för mig. Asics it is! Vårskor och gummistövlar, så nu är jag snart utrustad för att möta våren ordentligt. Något par skor till sen är jag nöjd för ett tag. Helgerna går verkligen raketfort, speciellt den här helgen. Inget stod på agendan, en lugn och skön helg med lite småpyssel. Skönt, men det märktes att 1 timme försvann igår. helt plötsligt var det söndagkväll! Hade planerat en löprunda direkt efter jobbet, men dels var jag för hungrig och sen hade maken påbörjat en rejäl rensning i klädkammaren och det sista lockade faktiskt mer....Äsch jag får springa imorgon istället, jag tränade ju faktiskt både lördag och söndag så en vilodag gör ju inget!

2 kommentarer:

  1. Du är så flitig o jag ska låta dig inspirera mig! Ska bara ha lite semester o bli riktigt fri från förkylningen... Men sen är det nog läge att få ordning på hullet igen. Kram Jennie

    SvaraRadera
  2. Löparskor behöver jag också köpa och även något annat par skor. Vill ha nya svarta ballerina och kanske några bruna sandalliknande.

    Kram!

    SvaraRadera