9 mars 2011

Semesterbilder


Vi har haft en underbar resa, vi bodde i Aonang på Aonang Orchid Resort i 14 nätter. Ett fint och fräscht hotell med perfekt läge med närhet både till strand och shopping! Precis utanför vårt hotell stod en liten Thaivagn, en thaikvinna som gjorde underbara thaipannkakor och fruitshakes på ett kick. Vi hängde hos henne ett par ggr varje dag, min favoritshake är vattenmelon mixad med banan....mmmm ljuvligt gott.
Vi valde att köpa en heldagsutflykt med speedboat till PhiPhi islands med snorkling och lunchbuffé. Vi gjorde 6 stopp under dagen och vi fick snorkla på 3 olika ställen, 2 ggr ute på öppet hav...läskigt men samtidigt skithäftigt! Maya Bay var ett av stoppen och vilken strand, vilket hav! The Beach spelades in här, turkosblått hav med en massa Clownfiskar i.
Jag tappade räkningen på hur många massagebehandligar jag tog efter några dagar, så billigt och så skönt. Det är lyx för mig att kunna avsluta dagen med en fotmassage eller en pedikyr. behandlingarna kostade mellan 200-300 baht, ca 40-60 kr för 1 timme!
Sista natten innan vi flög hemåt sov i Bangkok, en upplevelse i sig. Jag är ingen big fan av bangkok, så mkt avgaser att det inte går att promenera utomhus utan att drabbas av förgiftning kändes det som. Vi valde att spendera dagen på MBK shoppingcenter och hittade en hel del. Converse, väskor och plånböcker är billigt.
Tyvärr blev jag magsjuk på planet hem och dras fortfarande med den bacillen. Inget kul alls, men jag hoppas att det ger med sig under dagen!
Nu laddar vi inför nästa resa och ser fram emot sommaren!

2 kommentarer:

  1. Åh, det ser fantastiskt ut! Hoppas du repar dig snart. Kram Jennie

    SvaraRadera
  2. Ser verkligen härligt ut!

    Hoppas du snart mår bra igen.

    Kram!

    SvaraRadera